Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
dziś w nocy nagle pojawił się problem z oddaniem moczu i dodatkowo cholerne szczypanie hełmu;) uświadomiłem sobie też że od rana właściwie mimo picia z tym że niewiele, do teraz raz w nocy tylko byłem ilość dostateczna/średnia. ilościowo zapodałem do 2000w ciagu 6/8 godzin (jak mam brak zajęć nie licze sie z czasem:/) w sumie tak mniej więcej bo odmierzam na pomponie 2 ml 3-4 kreski standard czasem 6-7 zaszaleje;) w ciagu 6 godzin przed odkryciem a ogólnie to wale z drugi tydzien naokrągło. 5 g od wtorku do rana standard od pół roku. ma ktoś jakąś radę/wyjasnienie?
wiem że zlewam kwestie ile i kiedy ale dopiero teraz sobie uświadomiłem i zmienie, zaraz mnie tu nie niszczcie, chyba że po tym jak ktoś pomoże na problem.
I NIEDA sie ukryć czuję sie niezgorzej i nie widac zmeczenia...
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/drinking-istock-e1505815825997.jpg)
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy
Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmjpl924.jpg)
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami
Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.