Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
dokonałem tego tak że powiedziałem żeby mi wypisała takie zaświadczenie i dała receptę na 10gram trama a koło godz 21 dostałem od niej sms żebym przyszed za tydzień to dostanę plastry bo są mocniejsznę i tańsze niż tramal:) z mojej pani doktor w poradni leczenia bólu jestem bardzo zadowolony jest wspaniałym człowiekiem posprośtu a od neurologa to raczej nic mocniejszego nie dostaniesz bo oni muszą mieć konkretne podstawy czyli historię choroby żeby napisać coś lepszego
A tak poza tym to jak proponujecie ? w jakiej ilości wody do ekstrakcji rozpuścić 9 tablt Doreta, które mają 75mg tramca i 650 mg parasyfu ?...
tutis88 pisze:@tramadolo
dokonałem tego tak że powiedziałem żeby mi wypisała takie zaświadczenie i dała receptę na 10gram trama a koło godz 21 dostałem od niej sms żebym przyszed za tydzień to dostanę plastry bo są mocniejsznę i tańsze niż tramal:) z mojej pani doktor w poradni leczenia bólu jestem bardzo zadowolony jest wspaniałym człowiekiem posprośtu a od neurologa to raczej nic mocniejszego nie dostaniesz bo oni muszą mieć konkretne podstawy czyli historię choroby żeby napisać coś lepszego
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
tutis88 pisze:Nie chodzę prywatnie tylko na fundusz bo szkoda mi kasy bolały mnie plecy taki kit żeby sępic tramal później wziąłem skierowanie do plb i tam dostaje blokadę i recepty na tramadol jednorazowo przynajmniej 10gram a za tydzień dostanę pewnie bupre w plastrach bo na fenta liczyć co niemam raczej
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.