Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
EDIT: chuj z tym, jest dobrze
Scaliłem. - Non
Chyba wczoraj po trampku dostałem padaki bo coś mi żebro wystaje Jest wysunięte i taka jakby buła na nim Ale nie boli..
PS: moge po dwudniowym tramczeniu wziąć dziś DXM?
Widziałem rękę jego
[...]
Myślę że nie będzie problemu kiedy go pokręcę i coś z tramadolem kiedy zacznę narzekać na silny ból i mówić że żadne normalne leki na ból nie pomagają xD
Maykel85 pisze:Co do bolu w klatce piersiowej (niekoniecznie to serce, ale raczej tak) to jest on spowodowany prawdopodobnie przez dzialanie noradrenaliny (mierzone mialem kiedys w przychodni cisnienie robiac jakies badania i mialem 140/110, rokurczowe duzo za wysokie). Jak jeszcze kawe sie walnie do trama to juz w ogole cisnienie i puls rosnie.
Polecam mimo to jakis B-bloker, najgłówniej propranolol
Widziałem rękę jego
[...]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.