Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1180 / 138 / 0
siemanko, a co sądzicie o piciu ampulek z Tramalem. Zwykle robimy tak ze kupujemy po tarczynie grefjrutowym, pol wypite i do tego 2-4 ampuleczki trampka, wymieszczac i siup do buzi. Fajnie klepie, czy picie ampulek ma jakis zly wplyw na narzady wewnetrzne ? Mam 2 opakowania i chyba w piatek zarzuce 3-4 do tego vodeczka albo piwko no i ziolko :D
  • 1959 / 56 / 0
Poszukaj, był przynajmniej jeden temat o ampułkach. Sam glikol nie jest taki straszny, jeśli nie jest pity w wielkich ilościach.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 241 / 6 / 0
hey!
mam paczuszkę preparatu Doreta. skład to tramadol (37,5mg) i paracetamol (325 mg). filtracja tak jak wydobycie kodeiny z antka? spotkał się ktoś z tym czymś?
dobra pizda.
  • 189 / 1 / 0
...
a chvj wyloze juz ta kase na alpre ale wezme sr tym razem.Zomiren sie nadaje jako benzo przeciwpadaczkowe?
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Ja właśnie biorę Zomiren 1mg SR od dawna - nadaje się, ale ciut więcej musisz walnąć i ciut wcześniej niż innego benzo - weź 0,5mg i rozkrusz i zjedz na 40min przed trampkiem (ja używam 0,25mg do każdego 300mg).
Warto wiedzieć, że jeśli chodzi o przeciwpadaczkowość to alpra ma małe właściwości, ale jak dla mnie wystarczające... Co innego klony - tu aż czuć potężne fizyczne rozluźniające mięśnie działanie.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1800 / 19 / 0
Dzisiaj nabyłem butlę Tramalu 96 ml ale w związku z tym, że nie bardzo podchodzi mi ta substancja to polałem sobie na spróbę 300 mg i zobaczę jeżeli podziała to OK a jeśli nie to butlę wyrzucę do kosza ;-) A nóż jakiś potrzebujący się znajdzie. ;-)
  • 189 / 1 / 0
jak masz wyrzucac to przeslij mi
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 6 / 0
jesli nie podziała 300 to sobie dorzucisz a butli i tak ziomek nie wyrzucisz uwierz mi :)
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 189 / 1 / 0
tramka a alko mozna mieszac? nie zbije fazy tramalowej? bo ponoc fajki to robia ale wes i nie zapal przy opio :-)

jak to z tym jest?
ostatnio mialem ciagi na ssri ale wiadomo oslabia dzialanie i tak ladnie nie bylo ale teraz juz ladnie robi choc lekarz zle recepte wypisal bo dawkowanie sie nie zgadzalo bo moga tylko wydac na miesiac a 2x5 kropel nie wychodzi wiec lipa butli nie ma ale bede teraz mial okazje wysepic nastepna do poprawy :-)
  • 5299 / 104 / 0
Można normalnie mieszać z alko tylko nie przesadzaj zwłaszcza z wysokoprocentowymi. Kilka browarów do pięćsetki trampka jest w sam raz
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...