Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 124 / 4 / 0
Na doraźne działanie wspomagajace skręta z Mietka lepiej kruszyć retardy czy nie ?
  • 5839 / 1210 / 43
Ja nigdy nie kruszę.
Nie cierpię tego smaku.
I dłuższe, choć słabsze działanie bardziej mi odpowiada.
Jedyny minus to, że tak długo się ładują.
Podobno rozgryzanie tabletek niszczy zęby.
Lepiej pokruszyć butelką i kartką, albo coś.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 139 / 30 / 0
Retardy to największy syf dla mnie. Za każdym razem mam bełt. Ktoś też tak ma ?
  • 2532 / 602 / 0
No tez miałem okropne mdlosci po retardach 200.Ale możliwe że za krótko na tym jechałem i po czasie by przeszło.Wystarczyło jednak jedynie leżeć nie wstawać i było git.Za tak długi czas działania i mocny nodding warto imo.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 30 / 0
Butla to wyjęcie z życia na dłuższy czas. Wariat, który poniewiera.
  • 44 / 1 / 0
Ja miałem po dwóch Skudexa, 75 mg+25 mg mdłości ale myślę że to od tego dodatku o nazwie - deksketoprofen.
Butle też piłem, 100mg na 1ml z niemczech, myślę że albo jakaś przeterminowana była albo nie wiem ale działała tak byle jak, na pewno nie jak zwykły tramal 150 SR pokruszony czy nawet nie.
  • 55 / 7 / 0
codziennie biorę od kilku mies 400mg krople czyli 4ml i już nic nie działa… mam dość tego wszystkiego
  • 5839 / 1210 / 43
Dziwne że nie zwiększyłeś dawki. Normalka - tolerancja wzrasta.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 6 / 1 / 0
Orientuje się ktoś w jakiej cenie na czarnym rynku jest opakowanie z 50 szt. Tramal Retard 100 mg?
  • 139 / 30 / 0
@NoSocialLife bo jeżeli chodzi o butle l, to albo pierwsza dawka musi być większa, albo robisz dorzutki. Porównuję to to dawkowania Skudexy.
Po Sku. to pierwsze mdłości mam po miesiącu dopiero, dla mnie jest zajebista.
@lildie to zrób tydzień resetu, albo zwiększ o 200. A z ciekawości - po paru msc na takiej dawce, to jak funkcjonowanie. Czujesz to specyficzne rozyeabnie z rana czy już nie ?
Zablokowany
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.