Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 32 / 3 / 0
Hejka, mam jeden listek. Clorezepanu 25mg. Mogę np. Pół tabletki połączyć z Tramalem 50 mg Retard ? Zawsze brałem tramal. Można tak połączyć ? I w jakich dawkach jak na początek ? Dzięki za odpowiedź.
  • 184 / 25 / 0
@Marcin91wawa Jeśli to twój pierwszy raz z tramadolem to proponuje żebyś brał go solo bez clona. Na początku dawka 150-200mg będzie okej. A najlepiej to żebyś w ogóle sobie to odpuścił, zresztą jak sam widzisz parę postów wyżej co pisalem. Ten cholerny tramal strasznie uzależnia
  • 85 / 11 / 0
co wy gadacie, ja se pare razy zjadlem tramal - poltram nawet, raz zjadlem 3 tabsy bo to juz bylo prawie 2g para gowna, ale moja watroba to tam ma to w dupie nic nie czulem nawet na drugi dzien. pizda dziwna jak na opiat, jak na moje to szkoda sie w to bawic. lepiej przygrzac kode. w sumie ja tez mam tolere na opio, a ekstrakcja z Poltramu nie ma sensu podobno dlatego nie walnalem wiecej niz 3 tabsy czyli 3x 72,5mg tramadolu - z kodeina sie fajnie laczy jbc, ale najpierw tramal potem koda;) nie wiem czy benzo jest potrzebne, ja nigdy nie mialem problemu z drgawkami.
:pacman: :liść:

Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
  • 85 / 18 / 0
15 lipca 2022Marcin91wawa pisze:
Hejka, mam jeden listek. Clorezepanu 25mg. Mogę np. Pół tabletki połączyć z Tramalem 50 mg Retard ? Zawsze brałem tramal. Można tak połączyć ? I w jakich dawkach jak na początek ? Dzięki za odpowiedź.
Łączenie tramadolu z benzodiazepinami jest niebezpieczne i z mojej wiedzy ludzie robią to żeby uniknąć padaczki. Co za tym idzie ulotkowej do wartości 400mg (dziennie, ale w przypadku ćpania na raz) zdecydowanie nie zalecam, a ponad 400mg sugeruje w ogóle nie brać, tj już musisz brać opio to lepiej np. oksykodon.
  • 57 / 29 / 0
Hej, być może głupie pytanie ale około 3 miechów temu zrobiłam w domu odwyk od Oxy na zasadzie C.T. Nie wspominam tego dobrze do dnia dzisiejszego. Jakiś czas temu trzeźwość mnie zabijała i chciałam zrobić nawrotkę ale na coś wydajniejszego. Nieważne. Na odwyku od Oxy jakieś 1'5 miesiąca wspomagałam się tramcem żeby przeżyć. Dawki tramka od 200mg do 300mg codziennie. Od dwóch dni 200mg. Teraz pytanie by zakończyć ten kurewski rozdział w moim życiu. Zlazłam z Oxy po czym mam traumę bo to dość swieże jeszcze a teraz? Jak zejść z trampka jak najmniej boleśnie🙏....czy ktoś coś? Czy ktoś może mnie poratować? Może jakiś lajtowy zamiennik, laremid napewno bo dupa już nie ta więc ma już dość srania ale co dalej? Może jakiś Antidol? Proszę, Pomocy. Chcę już totalnie z tego wyjść bo żyć mi się kurwa odechciewa. Buźki.

Fuzja - D5

Albo może redukcja coś zdziała tylko jak ją zrobić??? bo serio jestem już blisko końca a jeszcze daleko. Aaa chciałabym to wreszcie kopnąć w pizdu bo w końcu wejdę na majkę tak jak napisała Badzia😔
***more is less'less is more*"
  • 2196 / 366 / 0
Jadłem pod każdą możliwą postacią, różnymi drogami podania.

Wczoraj spróbowałem kropli.

Te krople są wręcz stworzone do ćpania, na pusty żołądek wchodzi bardzo szybko.
Profil działania się zmienia, walnąłem cały flakon tj. gram tramadolu, i okazało się, że było chyba ciut za mocno... Ponieważ wiłem się jak wąż na łóżku wzdychając z euforii, oraz speed - występuje jednakowo zgrzanie jak i mocna stymulacja, taka serotoninowa jak po XTC trochę.

Takie działanie odczuwałem jedynie po podaniu ampułek, lub IR tramadol z kapsułek.

Trzeba brać też pod uwagę, że to IR, w dodatku bardzo szybki i intensywny w działaniu, więc trzeba podchodzić ostrożnie z dawką.

Podsumowanie: pod postacią kropli tramadol ma niesamowicie silną moc.
:tabletki:

PS. Jak się odmierza dawkę?
Czy może najlepiej poprzez strzykawkę?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8 / 2 / 0
Panowie i Panie, przez 4-5 miesięcy brałem tramadol, dziennie w granicach 200-300mg. Próbuję z niego zejść, pomijam już te jazdy ze skokami temperaturowymi, ale jak tylko przerwę dawkowanie, to najgorszy jest ten dół psychiczny. Codziennie czarnowidztwo, płaczę na zawołanie, każda sytuacja powoduje podłamanie i znowu płaczę, jakby ktoś kran otworzył. Dorosły chłop jestem.

1. Czy cokolwiek na to pomóc może? Czy jakiś antydepresant zadziała? Jest sens?
2. Jeśli nie, to jak długo taka sytuacja może trwać, zanim się jakoś w mózgu wyrówna?
  • 50 / 10 / 0
1. Ja bym przy 200 mg schodził na zimno już. Albo ciął powoli o 1/4 np. dawkę do zera, jest poradnik nt. detoksu na forum. Nie ma sensu wrzucać antydepów. Żryj tryptofan i dużo i długo się ruszaj - doczytaj o wytwarzaniu serotoniny. Zadbaj o jelita i ich florę oraz o żołądek.
2. Po całkowitym rzuceniu - stawiam na dwa tygodnie, maksymalnie miesiąc. Ale nikt Ci dokładnie nie powie.

Głowa do góry. Idź i nie ćpiej wincyj. Ameno, dorime.
  • 2196 / 366 / 0
tramadol plus baka, świetne połączeniet,
Trzepie jak szatan
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 32 / 3 / 0
@OdwiertKorzenny wypiłeś cały flakon tramadolu na raz ? Ja tez mam te krople z pompką. Bardzo dobrze działa. Ja biorę Max. 5 pompek. I np. Jak wczoraj w nocy wziąłem 5 i w dzień 5 to fatalnie się czułem. Ból głowy, jakby ciśnienie miało rozwalić głowę. Ja to krople i tabletki chomikuje na gorsze czasy. Wiem tramal uzależnia itp. Ale czasem jestem mega smutny i nawet takie 50 mg Tramalu raz na 4 dni daje takie fajne emocje, atmosfery, zadowolenie. Pisałem kilka postów wczesniej że mam Clorazepan . Połączyłem 37,5 mg skudexy i 12,5 clorazepanu. Maskara, lepiej nie łączyć jak dla mnie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.