Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zazwyczaj biore kodeine i nigdy nie bylo jakichs dziwnych interakcji, ale nie wiem jak z tramcem. Pozdrawiam
Mam tabletki 200 retard, czy wystarczy jedna dawka klona i nie bedzie brek densu czy po paru godzinach dorzucić?
A, no i wiem, że już pisaliscie o tym ale nie moge znalezc, ktos porownywal ile klonu do jakiej dawki trama wystarczy zeby nie dostac padaczki. Chyba 1mg klona na 800mg trama. Ja wpierdalam 1.5mg za 500-600mg.
Gdy dorzucilem prometazyne w dosc sporych dawkach do 250mg do DXM tramca diazepamu i pregi spałem na stojąco. Dosłownie stałem i zasypiałem na kilka sekund. Tego dnia zwolniłem się z pracy, ale kilka dni na takim miksie przerobilem i no niestety zwykle niekontrolowany sen wszedzie zawsze. Chodziło mi o to aby tramadol dzien w dzien klepał ale no niestety tydzien przerobiłem na euforii ale potem juz koniecznie trzeba kilka dni w tygodniu bez tramca bo w pojebanych dawkach dzien w dzien do 1500mg robił sie az nieprzyjemny i zupełnie nie klepał.
Jak sie ma doswiadczenie z opio i tramadol klepie w ten sposob to jest git do pracy fizycznej ale nie takiej ktora dosłownie wyciska z ciebie ostatnie poty, gdzie caly dzien łopatą na sloncu machasz itd. Tylko do np biegania z paczkami w klimatyzowanym magazynie. Najmądrzej byłoby brać po prostu 100-200mg aby podniesc sobie nastroj ale trzeba miec tolerke bo z tego co pamietam na poczatku tramal ma dwie fazy i po kilku godzinach robi sie zamulaczem mocnym gdy wchodzi ta opioidowa część bez wiekszej tolerki. A takie dawki w pracy to raczej szybka droga aby zostać wyjebanym, chyba że wstrzeli sie w to okienko gdy jest się mega społecznym żywym i chętnym ale nie pierdolnie sie jakiejs mega glupoty
a na opio mialem tolerancje bo jadlem juz 4rok co tydzien kode, prege w dawkach koło 1kmg rownież od wielu msc dzien w dzien wiec nie sugerujcie się że dawałem rade oddychać, bo sam nie wiem jak mi się to udawało zwyczajnie nic nie pamietałem
02 kwietnia 2022NahoyCito pisze: Elo elo elo. Słuchajcie, czy dorzucacie klony do trama co jakiś czas żeby utrzymać działanie przeciwdrgawkowe?
Mam tabletki 200 retard, czy wystarczy jedna dawka klona i nie bedzie brek densu czy po paru godzinach dorzucić?
A, no i wiem, że już pisaliscie o tym ale nie moge znalezc, ktos porownywal ile klonu do jakiej dawki trama wystarczy zeby nie dostac padaczki. Chyba 1mg klona na 800mg trama. Ja wpierdalam 1.5mg za 500-600mg.
Na ulotce jest napisane, ile można przyjąć tramadolu dobowo. Kilkaset mg, nie pamiętam dokładnie. To sobie do tego dorzuć 20-30% i po chuj benzo?
klon działa parę dób. 1.5 mg to 500 to absurd. W chuj za dużo. To jest 30 mg diazepamu do dawki ulotkowej. Pierdol to benzo albo wrzuć sobie ćwiartkę klona na dobę. Dżizas ile razy muszę to tłumaczyć xD
Again: jak macie jeść najgorsze kurestwo pod słońcem, czyli benzo, do lekkiego opio, to ogarnijcie inne lekkie opio. kodę, DHC. Pierdolenie z tą padaczką, sorry.
I nie, pregaba nie zabezpieczy, podobnie jednorazowe przyjęcie np. walproinianów. Ale dopóki nie napierdalacie 1g albo kilkaset mg w ciągu to jebać benzo. A najwyżej dawkę minimalną, ulotkową. Wdupianie dawki ulotkowej Tramalu i kilkukrotnej dawki ulotkowej bzd żeby "zabezpieczyć się przed padaczką". No ja pierdolę.
Nie uważacie, że jakby ludzie mieli dostawać padaki po 400 mg tramca i musieli do tego wpierdalać benzo TO NAPISALIBY TO NA ULOTCE, BO TE ULOTKI PISZĄ PRAWNICY I ŻADEN KONCERN FARMACEUTYCZNY NIE POZWOLIŁBY SOBIE NA TAKI PRZYPAŁ?
Logicznie, c'nie? ;)
ty mnie nie pouczaj co do benzo, moim zdaniem ten "OGROMNY" potencjal uzalezniajacy to gowno prawda. Jadlem estazolam, diazepam, lorazepam, alprazolam, klonazepam, Bromazepam, z podobnych to zolpidem, baklofen i prege. klonów żarłem w chuj, lorków żarłem w chuj, przestałem z dnia na dzień i nawet chyba nie tęskniłem. To pewnie zależy od osoby, mnie benzo nie kręci aż tak widocznie
Co do twojej "propozycji" innych opio to nie. kodeina jest droga, słabo z dostępnością, wydawać z 4 dychy na krótką faze, w miedzy czasie obleciec tyle aptek, no po prostu nie. DHC jest nawet ok, ale dziwne, działanie nie należy do moich ulubionych. Poza tym dziwnie rzygogenne. Natomiast tramadol działa na mnie fajnie, jest tani jak barszcz, jedyny minus to właśnie padaczka. Zresztą pytałem o co innego totalnie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/zrzut-ekranu-2025-01-15-o-12.17.13.png)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eudrugs-markets-key-insights_0.jpg)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lsd_may_offer_viable.jpg)
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego
W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/diler-rzeszow.jpg)
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował
Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/hellevoetsluis.png)
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!
Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?