Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Co lepiej wypisać, poltram czy tramal? Pomijając inne walory, oprócz dostępności?
Co prawda we włoskiej fabryce, ale Niemcy robią dobre prochy.
Ale nie piszę tego by zrobić Ci przykrość i zaszpanować łaciną. Piszę to bo mam taką ochotę i nie ma to dla mnie większego znaczenia ;]
jeżeli chodzi o dostępność to 200mg x 50 to dostać ciężko idzie nieważne czy tramal ,czy poltram,czasem złoża 30 +20 lub 30 +10 +10 zależy od farmaceutek bo jedne powiedzą ze nie ma a inna ci złoży choćby trochę Tramalu i Poltramu ,ogólnie dostępność tramadolu 200 mg w dużych paczkach jest słaba w aptekach.nie polecam
dużo lepiej poprosić o krople 96ml na recepcie bo są w każdej aptece.
na tej stronie pisze że można zamówić bez recepty z podanego linku, orientuje się ktoś czy do Polski da rade zamówić?
CodeineLover pisze:tez kiedyś miałem problem z dostępem do tramalu ale teraz mam nieograniczony dostep (uwaga nie handluje) znam w kilku miastach lekarzy którzy bez problemu wypisuja butle 96, gdyby ktos był zainteresowany to niech pisze mail w podpisie
Takich lekarzy swego czasu jak opróżniałem te butelki taśmowo miałem pełno jednych krócej jednych dłużej 2 razy w miesiącu conajmniej 2 butle 96ml norma to była... Stare tramalowe dzieje poczatki wsumie... Wtedy zwiedziłem najwiecej przychodni,przypałów,lekarzy,psychiatrów itp... W wielu mam zakazy z wpisem uzależniony zakaz wypisywania... niema sie czym chwalić... ale u nas nigdy to dla mnie i nie jest problem od tramalu po majke... a teraz nie musze jezdzic nawijac pod okienko syrop prosze dziekuje dowidzenia czasem test lub pogodanki oby tak dalej... Powodzenia na szlaku kołowania opio...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.