Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1768 / 599 / 0
Spróbowałem około 15 razy łącznie, nigdy nie było fajnie, tylko dyskomfort w mniejszej lub większej dawce i chęć, żeby to już się skończyło. Poza wyciszeniem myśli wszystko negatywnie.
  • 60 / 7 / 5
Ja również nie czuje euforii, ale dopełniam to DXM.
Ciepełko z kody + euforia z DXM to super połączenie dla mnie :*

To niestety @TymekDymek ciepełko nie jest ci dane :(
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 977 / 223 / 0
Też nie wiem czym jest ta legendarna euforia po kodeinie. Średnio zarzucę raz na miesiąc-dwa więc o tolerancji ciężko mówić. 240-300mg czuję głównie przyjemną senność, sedacje, uspokojenie, ale o euforii nie ma mowy.
  • 380 / 89 / 0
Mi się opio spodobało dopiero w pierwszym ciągu, wcześniej też uważałem to za nic fajnego
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 8 / / 0
mysle ze polączenie DXM z koda by pomogło. ja najlepszą eurofie mialem jak polaczylem kode z MPH....
  • 3901 / 563 / 0
31 marca 2020Jonathan pisze:
Ja również nie czuje euforii, ale dopełniam to DXM.
Ciepełko z kody + euforia z DXM to super połączenie dla mnie :*

To niestety @TymekDymek ciepełko nie jest ci dane :(
To co jest po DXM trudno nazwać euforią. Tzn. wiem o co ci chodzi, jest to przyjemny stan, ale uczucie euforii po kodzie jest o wiele lepsze imo. Tak jakby bardziej naturalne.

A jak na Tymka nie podzialalo to w sumie tylko szczęście. Dzięki temu się nie wpierniczy. Tymek opatrzność
nad tobą czuwa %-D Chociaz to ze koda nie dziala na Tymka nie znaczy, ze morfina nie będzie działać.

Ja to mialem to (nie)szczęście, ze juz po 4 tabletkach poczulem lekką przyjemną euforię i wyciszenie. Zawsze mialem bardzo mocną euforię po kodzie, ale tez dzialala na mnie krocej niz na innych. Przynajmniej tak wynika z opisow innych, ktore czytalem.
  • 407 / 41 / 0
Sprobojcie 450mg+ na pusty zoladek z jakas ahistamina
  • 3901 / 563 / 0
poco antyhistaminy, drapanie jest super :)

zawsze lubilem to uczucie, szkoda, ze po paru razach mija. chociaz jak sie leci na innych opio i zarzuci kode to znowu czuc lekkie swędzenie. ale to juz nie to samo

jak ktos sie wydrapuje do kosci i puchnie jak balon to wtedy warto, ale dla przecietnej osoby te antyhistaminy nie maja sensu imo
  • 407 / 41 / 0
Fajne uczucie ale jak sie zacznie drapac to juz ciezko sie kontrolowac i po kilku godzinach zdarzalo mi sie ze do krwii bylem podrapany %-D
  • 566 / 27 / 0
Co bardziej ora flaki-300mg thiocodinu czy 150mg thio+100ml whiskey?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.