Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 54 / 0
tummler pisze:
kodeine biore srednio raz na dwa tygodnie, a i tak nie zawsze robi. to zaczyna byc frustrujace.
mam podobnie
  • 400 / 1 / 0
Ja zauwazylem pewna zaleznosc, jesli wezmiecie 300 mg i bedzie niedosyt, to za jakies 5 godzin wezcie nastepne 300 mg, ta bomba juz bedzie konkretna.

Poki co zawsze sie to u mnie sprawdza.
  • 1188 / 5 / 0
Dla mnie kodeina jest ostatnio wyjątkowo dobra i 300 mg działa lepiej niż jednorazowo wzięte 375 mg jakiś czas temu, zadziwia mnie czasem kodeina, a ostatnio tylko miło zaskakuje, choć teraz chwilka przerwy od niej, mam nadzieję, że po przerwie będzie równie łaskawa. ;)
  • 7 / / 0
Czytając ten wątek wcześniej, dziwiłem się, że ilość 600mg może nie dać efektów... do dzisiaj. 600 mg poszło około 30 minut temu i efektów jak nie było, tak nie ma.
ciągi i pociągi.
  • 451 / 4 / 0
kodeina to dziwka, ale i tak ją kocham. Ostatnie parę razy ( 750-810 mg ) nic nie dawały, a tu nagle bum - 450mg kody z tjoko ( wcześniej tylko antek ), do tego 250mg tramadolu i byłem w niebie ( trampek wdał się we znaki, bo komuś napisałem o moim uzależnieniu, a to tajemnica większa od zabójstwa Kennediego :D ).
Mam nadzieję jutro na nowo się z nią przywitać, zapić gorącą barbatką i rozpływać się naściegodzin :3.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 4 / / 0
Nie bralam niczego przez rok teraz sobie jeblam kode i mi dosc slabo dziala. Kiedys dzialala lepiej. Nie wiem co jest grane :/
mefedron, heroina, amfetamina, kodeina, DXM, marihuana, galka m, buprenorfina, MDMA, 5meo-MiPT, maczanka, alfa
  • 1041 / 4 / 0
Zwykle pierwsze grzanie po długiej przerwie jest słabe. Nie wiem czemu, ale wiele osób to potwierdza.
  • 50 / 2 / 0
U mnie branie kodeiny to jak loteria. Raz biorę 150mg i jest świetnie, euforia, ciepełko, sedacja i tak dalej, innym razem po takiej dawce albo nawet większej nic nie czuję oprócz rozdrażnienia że nie działa. Przy czym biorę zawsze w podobnych okolicznościach i z podobnym nastawieniem, więc nie wiem od czego to zależy.
Plus u mnie łączenie z alkoholem (nawet w postaci piwa wypitego kilka godzin wcześniej) w znacznym stopniu osłabia kodeinowe doznania.
Opia pisze:
Zwykle pierwsze grzanie po długiej przerwie jest słabe. Nie wiem czemu, ale wiele osób to potwierdza.
Ja mam odwrotnie, im dłuższa przerwa tym mocniej mnie klepie. 3tyg temu gdy brałam częściej (3-4 razy w tyg) zarzuciłam 300mg i nie poczułam nic oprócz zawrotów głowy i ogromnej senności drugiego dnia. Wczoraj (po tej 3tyg przerwie) kompletnie się urobiłam 225mg.
Odi profanum vulgus et arceo.
  • 1041 / 4 / 0
Dłuższą przerwę liczę w miesiącach. :)
Masz ochotę na kontakt? opia375@gmail.com
  • 38 / / 0
Dłuższa przerwa to 2-3 dni w moim przypadku, i muszę przyznać że wtedy zazwyczaj słabiej klepie. Tylko że u mnie kodeina to taki poprostu dodatek przed śniadaniem w weekend, albo zamiast piwka po ciężkim dniu. Coś jak papierosy, palisz codziennie i delikatnie je czujesz :)
Uwaga! Użytkownik silent1 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.