Nieraz 100mg z neoazariny + pieprz czesze lepiej niż 300mg thio solo
Porownywalem nawet na tych samych dawkach kody i rowniez neo zawsze lepiej siadało
Plus dla mnie giga zaleta ze neoazarine fajnie sie zapija jakims piwem bez zoladkowej udreki jak po thio
Jakisb czas temu jak sprawdzalem na stronkach gdziepolek czy cos w tym stylu to srednio bylo 10-13zl
najtansze 7-8, ale bardzo malo takich.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Dobre w smaku te tabsy nie to co gorycz thio
Jak ktoś znajdzie za 7zł tak jak w mojej aptece to brać bez zastanowienia
24 września 2021g3no pisze: Czy masz unerwioną wątrobę?
Nerwy wątroby pochodzą z układu współczulnego i włókien przywspółczulnych nerwu błędnego; do błony surowiczej wątroby dochodzą gałązki czuciowe prawego nerwu przeponowego." To płuca są nie unerwione. "Ból wątroby jest określany jako ból z prawej strony pod żebrami. Ból wątroby może pojawić się po alkoholu, zjedzeniu obfitego, tłustego posiłku. Ból wątroby może mieć też inne przyczyny i oznaczać poważne choroby."
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Chyba przez 3 dni srałem na zielono, coś chyba z chlorofilem ta xD?
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.