* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Popijam sokiem grejpfrutowym.
Po około 2,5h dostałem takiej bomby, że ledwo do łóżka doszedłem...
Pierwszy raz brałem przed DXM i wiem, że już nigdy kody bez tego nie wezmę :)
A myślałem, że tolerancja znika po około 2 dniach :D
Widocznie to przeoczyłem. No to zrobię sobie tydzień przerwy :) Jak da radę...
Miałem tylko problemy ze snem (budziłem się co 30min-1h z braku tlenu ;/)
Ale było fajnie.. Jak oczy zamykałem to tak jakbym film zaczął oglądać :)
Pozdrawiam
Ale za to dex dziala swietnie.
A opiera sie bodajze na tym samym enzymie.
Moim pytaniem jest więc WTF? :nuts:
AlienForms pisze:heh - z 2 lata temu zarzucałem kode z kilkanaście razy.... i nic. W ogóle nic nie czułem i dałem sobie spokój. I po takiej przerwie, dzisiaj, po 300mg Bardzo ładnie mnie porobiło :) Myślałem że mam coś nie tak z receptorem ale widać, że jest z nim wszytko OK :)
Wrzucam tu jako wskazówkę.
* * *
scalono - miu
edit (nie wiem jak ) - wlasnie zarzucilem ekstrakt 300 antka i 150 thio.... i powiem ze jest bomba !!!!! Tak jeszcze nie mialem Wycofuje, to co wczesniej napisalem heheh. Cieplo i euforia A jednak dziala Nie mozna sie poddawac Ciekawe czy fakt, ze jestem przeziebiony, drugi dzien dopiero, ma na to wplyw.
Tak sobie myślę, bo kiedyś już próbowałem się bawić z kodeiną. Parę razy, bodajże 3, albo 4 zarzuciłem sobie po paczuszce Thiocodinu i nic.
Przed wczoraj jak robiłem porządek w domowej apteczce. Znalazłem pół paczki thio, czyli 75mg fosforanu kodeiny, zarzuciłem i przez dobre pól godziny byłem w niebie. Wczoraj więc poszedłem po Antidol 15, bo stwierdziłem że zdrowiej mi to wyjdzie jak by co. Zrobiłem tą ekstrakcje z jednej paczki, wyszła mi całkiem ładna, klarowna ciecz, no to wypiłem. I nic. :-(
Dziś tak samo, też 150mg o 20. Nic do tej pory. Co najwyżej placebo.
I teraz się tak zastanawiam jak to logistycznie rozplanować żeby wyszło z największą korzyścią dla mnie.
Czy iść jutro po Thio i spróbować z jedną paczką albo iść po dwie Antidolu.
Albo kupić bakalanda w kaufie i zrobić sobie dobrą herbatę.
Pozdrawiam miłościwie panujących moderatorów i czcigodnych użytkowników.
* * *
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.