23 września 2018Jiinks pisze: Dla pełnej jasności - owe antyhistaminy niwelują jedynie wyrzut, czy mają też wpływ na samą jakość doznań po zażyciu kodeiny?
difenhydramina to bardziej do wzmocnienia fazy, ale nie radze stosować w początkowej fazie brania kody.Lepiej cieszyć się bez wspomagaczy.
Do czasu...
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Swoją drogą zrobiła nam się fajna pogoda do podgrzewania naszych opioidowych dni. Na dworze pada, zimno, było poniżej 10 stopni a ja sobie siedzę zgrzany na łóżku pod kocem i przy oknie. Już dawno nie było tak dobrze. Jednak kodeina potrafi czasem zaskoczyć. ;-)
Edit: w sumie pomyślałem że dzisiaj wyjątkowo wziąłem 3 opakowania thiocodinu 10 tabletek i resztę 16stek, a zwykle brałem 2x16 i 8 tabletek z 10tki. Kiedyś ludziom tu wkręcalo się że 16tki nie dzialaja, może faktycznie tak jest. Ja dzisiaj czułem się jak podczas pierwszych przygód z kodeina
Czas działania difki w organiźmie to chyba max 6h jeśli dobrze pamiętam, więc nie sądze żeby cokolwiek było na drugi dzień
24 września 2018hydroo pisze: Edit: w sumie pomyślałem że dzisiaj wyjątkowo wziąłem 3 opakowania thiocodinu 10 tabletek i resztę 16stek, a zwykle brałem 2x16 i 8 tabletek z 10tki. Kiedyś ludziom tu wkręcalo się że 16tki nie dzialaja, może faktycznie tak jest. Ja dzisiaj czułem się jak podczas pierwszych przygód z kodeina
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.