Chcę sprawdzić sobie czy wszystko jest okej z moim zdrowiem(byłem w ciągu około 6 miesięcy, 300-900mg/dzien), nie odczuwam żadnych efektów ubocznych poza skrętem, jakie badania powiennem wykonać, aby się upewnić, że wszystko jest okej?
Z góry dziękuję za pomoc
Z tego będziesz wiedział wszystko - jeżeli wyniki będą w normie lub prawie w normie to nic ci nie jest.
Hormony mogą wracać do równowagi przez pół roku po odstawieniu, nerki też. Wątroba i morfologia po miesiącu powinna być już w normie.
Potas sobie jeszcze sprawdź.
Żołądek niestety jest bez gastroskopii nie do sprawdzenia, a z doświadczenia Ci powiem że refluks może wyjść nawet po dwóch latach.
Prolaktyna, kortyzol
Poziom teścia
Wątróbka
I tak jak kolega wyżej pisze gastroskopia bo mogą być wrzody.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Gwajakol sam w sobie nie jest szczególnie szkodliwy. Gorzej z sulfogwajakolem, bo wydziela się z niego kwas siarkowy, który bez neutralizacji będzie niszczyć przewód pokarmowy. Wskazana jest dieta wysokowarzywna, bo warzywa często są zasadowe – odsyłam do Binga albo innej wyszukiwarki.
Na pewno dosyć głupim pomysłem jest popijanie innymi kwasowymi napojami (wyjątek: woda z cytryną).
W szczególności głupie jest spożywanie dużych ilości masy tabletkowej. Zawiera ona dwutlenek tytanu, który jest bardzo drażniący dla przewodu pokarmowego. Tak jak pisał kolega wyżej – refluks żołądka, oraz wrzody potrafią wyskoczyć późno. Przed refluksem najlepiej chroni poprawna postura – garbienie się powoduje, że kwas z żołądka wylewa się jak ze zdeptanej butelki PET.
Tak więc jeśli pakowane były duże ilości thiocodinu, należy skupić się na żołądku. Dobra dieta w stylu detoks – dużo pietruszki, cytryn; zupy; mało czerwonego mięsa; zero nowoczesnych fast foodów – wyczyści organizm z resztek gwajakolu. Na zniszczenia ścian błony śluzowej najlepszy kleik z lnu.
Badania mogą wykazać coś innego, lecz jest to statystycznie nieprawdopodobne. Było coś na neurogroove o ostrym zapaleniu trzustki wskutek thio + alko, ale ta choroba występuje po samym alko.
20 maja 2019surveilled pisze: „Opioidy nie szkodzą, szkodzi styl życia opiatowca.“
Gwajakol sam w sobie nie jest szczególnie szkodliwy. Gorzej z sulfogwajakolem, bo wydziela się z niego kwas siarkowy, który bez neutralizacji będzie niszczyć przewód pokarmowy. Wskazana jest dieta wysokowarzywna, bo warzywa często są zasadowe – odsyłam do Binga albo innej wyszukiwarki.
Na pewno dosyć głupim pomysłem jest popijanie innymi kwasowymi napojami (wyjątek: woda z cytryną).
W szczególności głupie jest spożywanie dużych ilości masy tabletkowej. Zawiera ona dwutlenek tytanu, który jest bardzo drażniący dla przewodu pokarmowego. Tak jak pisał kolega wyżej – refluks żołądka, oraz wrzody potrafią wyskoczyć późno. Przed refluksem najlepiej chroni poprawna postura – garbienie się powoduje, że kwas z żołądka wylewa się jak ze zdeptanej butelki PET.
Tak więc jeśli pakowane były duże ilości thiocodinu, należy skupić się na żołądku. Dobra dieta w stylu detoks – dużo pietruszki, cytryn; zupy; mało czerwonego mięsa; zero nowoczesnych fast foodów – wyczyści organizm z resztek gwajakolu. Na zniszczenia ścian błony śluzowej najlepszy kleik z lnu.
Badania mogą wykazać coś innego, lecz jest to statystycznie nieprawdopodobne. Było coś na neurogroove o ostrym zapaleniu trzustki wskutek thio + alko, ale ta choroba występuje po samym alko.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.