Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 59 / 2 / 0
Chodzi o to jak zdobyć czyste tabletki kodeiny .Czy jaki kit walnąc lekarzowi żeby wypisał receptę.Jakie preparaty są stosowane u nas w kraju.Na jaką receptę jest wypisywana kodeina...itd
Uwaga! Użytkownik bgo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Przeciwkaszlowo w przypadku uporczywego, suchego i bolesnego kaszlu, przeciwbólowo w bólach o miernym nasileniu, rzadziej stosowana jako lek zapierający w ostrych i przewlekłych biegunkach.
Mi się wydaję, że na kaszel to lekarz ci wypisze Thiocodin, a przeciwbólowo najprędzej Tramal. (Albo paracetamol z kodeiną).

Ciężko to zdobyć, bo na różową receptę. Nigdy u lekarza nie widziałem różowych druczków na stole.

Zresztą po co ci to? Opakowanie leku Codeinum phosphoricum zawiera "tylko" 2 gramy kodeiny (100 tabl. x 20mg). Przy mojej tolerancji to by były 4 dawki po 500mg.

"Czysta" kodeina to lek Thiocodin (zawiera szkodliwy sulfogwajakol, substancję o działaniu wyksztuśnym), skrusz go na proszek koniecznie, rozpuść w szklance wody i wypij. To najlepsza metoda jeśli ci się niechce robić ekstrakcji. Będzie napewno lepiej działało niż jakbyś pochłaniał tabletki w całości. Gwarantuję, że będziesz miał zajebisty stan. Sam tą metodę wymyśliłem i opatentowałem :) Hehe.

Pzdr.

Skreślono nieprawdziwą informację, dodano przypis moderatora opisujący niezgodność.
| 13 |
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
odpuść sobie nie zdobędziesz Rp.w .Kodeine mogą ci przepisać jak będziesz w szpitalu miał choróbsko i uporczywy kaszel[i tak stawiam na DXM że ci by przepisali].Zrozum ja wczoraj byłem u mojego lekarza psychiatry po recepte na anydepresanty i poprosiłem go żeby mi chociaż pokazał różową recepte bo jej nigdy nie widziałem.Lek Concerta na Adhd przepisuje się na Rp.w i on takiej nie ma,nie przepisuje tego leku,a wiem że nie ściemniał bo jesteśmy prawie na ty i zniego luzak jest.
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kimol »
Lek Concerta na ADHD
Ja miałbym chyba szansę go dostać ;) Spełniam warunki jak nic.Starać się czy nie ? ;)
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
jeśli możesz pozwolić sobie na 400zł/miesiąc to warto spróbować.Lek w końcu jeden z najskuteczniejszych w adhd.nie licz na refundacje ze strony nfz,nie żyjemy w szwajcarii.
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
Obłąkany pisze:
Kodeina stosowana jest również w uporczywych napadach czkawki... niektórzy mają takie skłonności :)
Powiedz, że jestes wokalistą masz ważny koncert a jak się denerwujesz to dostajesz czkawki... Moooże przejdzie...
ja zawsze dostaje czkawki po tramalu.. to strasznie irytujace !!!!!
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
ja zawsze dostaje czkawki po tramalu.. to strasznie irytujace !!!!!
Te tez.. mialem ale po 1 razie ale tak przejebana ze myslalem ze mi gardło wypruje;)
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Hm, ja miałem raz czkawkę po kodeinie, przez jakieś dwie godziny. Próbowałem wtedy wszystkiego, cukru, zatrzymywania powietrza, ciepły prysznic, herbata - nic nie pomogło. Raczej rzadko miewam czkawkę, więc konstatuję, że to wina kodeiny?
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Dziwni jesteście ;)

Ja nigdy po kodzie i tramalu nie miałem czkawki.

Za to po benzo owszem. Mówię tu o mixie, który wykonałem dawno temu - 3,75mg alprazolamu, 5-6mg klonazepamu i 40-60mg diazepamu ;) Myślę, że to wina wypełniaczy w tychże tabletkach.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bgo »
Myślę że to wina małej ilości płynów.jak połykałem jakieś tabletki na sucho bez popicia to tex miałem czkawke taką natrętną co nie chciała przejśc.
Uwaga! Użytkownik bgo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.