Głównie mam gastro fazę i tyle :(
ja latam
27 lutego 2020psychogenius pisze: I kurwa jestesmy na tej ulicy (dosc pato wiec dziwne tymbardziej) i na srodku chodniku se lezy nasz pakiecior :d
a tu jak na złość pusto z opcjami. Kumpel sobie przypomina że nockę wcześniej przesiadywali na terenie nieczynnej i remontowanej w wakacje szkoły - grzecznie na szkolnym ganku wychodzącym na szkolny ogród , i że w trakcie zgubili porządną grudę haszyku i z racji słabego światła jej nie znaleźli.Mieliśmy chwilę a na miejscówkę blisko więc podbiliśmy.I nawet nie musieliśmy szukać. Koleżka z marszu podszedł , nawet się nie schylał praktycznie i cieszy morę - "O jest" no i wycieczka się udała nadspodziewanie dobrze.
Żeby człowiek miał w innych sprawach takiego fuksa ;)
Pozdrowienia z Chile : )
26 lutego 2020jezus_chytrus pisze:Wzmożona kontrola dźwignią społecznego zaufania, jeśli "pijemy" do tego samego klasyka ; )26 lutego 2020Kobyszcze pisze: Kontrola najwyższą formą zaufania ;)
A ja dziś od rana w drodze. Wziąłem na jej czas 3 lolki i jak tylko był mały postój w Krakowie, to w 5 sekund wypaliłem fajkę, wyciągam lola, odpalam - normalnie na płycie dworca. Podchodzi ochrona i pokazuje mi znak "zakaz palenia". Po chwili jeden mówi do drugiego - ty - ale tu chyba co innego jest palone. Już myślałem, że trzeba będzie się z nimi szarpać / uciekać, ale tylko się pośmiali i życzyli przyjemnej podróży. Można? Można!
A ja dzisiaj z rana postanowiłem si2e pokarać. Duzo stresów ostatnio, ktore należy rozładować. Resztka suszu przewidziana na wieczór, więc w programie gonienie kopli
Na podkladce z mocnego piwa 7% pokara nalezycie.
THC zaskwierczy
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.