Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 3 / / 0
Jak uniknąć przejarania? Kilka dni temu wypaliłem moją pierwszą lufkę, niestety sam, i wymiotowałem. Chcę jeszcze spalić z ziomami, ale nie chcę im zafundowac tego samego co mi się odjebało. Więc ile można wypalić na pierwszy raz? Mamy wszyscy po 16 lat
  • 144 / 8 / 0
Ostatnio odnowiłem kontakt ze starym koleżką i ma tak mocno upierdalający temat, że wiadro wywala z butów. Podeślę zdjęcie, bo dzisiaj biorę 5tkę
  • 2717 / 516 / 0
@sarin0506 weź kilka buchów mniej. Zioło za pierwszym razem może działać albo za mocno, albo w ogóle. W Twoim przypadku była to ta pierwsza opcja. Nabij lufę, ściągnij buszka, poczekaj 5 - 10 minut (niektóre odmiany to bomby z opóźnionym zapłonem %-D). Jak jest ok to pozostań przy tym, jeśli za słabo dopal dalej. Dodawałeś tytoń? Jeśli tak, to to mógł być główny powód Twoich wymiotów. tytoń z ziołem działa mocno zmulająco - zwłaszcza na osoby, które na codzień nie palą papierosów.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 437 / 266 / 0
I zaopatrzcie się w coś z cukrem, jakieś batoniki, cukierki, czekoladę - gdyby coś poszło nie tak, to powinno pomóc. Po jaraniu potrafi bardzo cukier spać i to najczęściej jest powód nieprzyjemnych objawów przejarania.
Uwaga! Użytkownik Malinowy Chrusniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 29 / 0
To ktoś dodaję tytoń do lufy?
  • 33 / 7 / 0
04 marca 2019UltraViolence pisze:
@sarin0506 weź kilka buchów mniej. Zioło za pierwszym razem może działać albo za mocno, albo w ogóle. W Twoim przypadku była to ta pierwsza opcja. Nabij lufę, ściągnij buszka, poczekaj 5 - 10 minut (niektóre odmiany to bomby z opóźnionym zapłonem %-D). Jak jest ok to pozostań przy tym, jeśli za słabo dopal dalej. Dodawałeś tytoń? Jeśli tak, to to mógł być główny powód Twoich wymiotów. tytoń z ziołem działa mocno zmulająco - zwłaszcza na osoby, które na codzień nie palą papierosów.
Zgadzam się z tym, że tytoń z ziołem działa zamulająco dla osób które nie palą codziennie. Ja jestem tego przykładem bo nie palę w ogóle fajek a jak zapale sobie zioło z tyksem to zawsze ale to zawsze mam zmułe i musze iść spać, dlatego też nie lubię jarać w towarzystwie bo po prostu wtedy zamykam się w sobie i nic nie odzywam. Dla mnie zioło jest czymś co mogę zrobić w samotności i się pośmiać, zjeść coś dobrego i pójść lulu i dlatego jaram praktycznie tylko wieczorami :P
  • 566 / 27 / 0
Czy czarne plamki na paleniu są normalne?
  • 200 / 16 / 0
Możliwe, że to pleśń.
  • 1455 / 598 / 0
Ej , wie ktos z was jak to jest miec dziewczyne "jaraczke" w takim 'profejsonalnym' wydaniu - tj. ktora pali wiecej niz 1x na tydzien . Ciekawi mnie to bo znam tylko facetow , ktorzy czesto pala , zadnej zenskiej wersji . Moze typowo meska uzywka ?
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 12807 / 2490 / 0
^
Narzeczona (a obecnie żona) kumpla, z którymi wynajmowałem 6 lat mieszkanie paliła tyle, co my (czyli przy każdej okazji). Nigdy nie zapomnę, jak pierwszy raz przygotowałem jej wiadro (właściwie to przygotowałem pod siebie, ale nabiłem za dużo :))
Ona jednak nie próżnowała (lub próżnowała, gdy mogła sobie na to pozwolić, lub było za grubo) i na fazie zwykle pracowała. Bardzo fajna dziewczyna.
Zablokowany
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.