Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 4 / 0
Panowie i panie spróbujcie nowe cantourage !! Najbardziej wilgotne, żywiczne, pełne terpenu, inna liga serio cena u mnie w aptece od 404 do 407 zł za 10gram. Modified Gas, Orange Cake, Pave S1 każdy rzemieślniczy temat, robiony przez firmy małe rodzinne kanadyjskie. Serio to przeskok w inną galaktykę jeśli chodzi i jakość suszu wiadomo każdy lubi co innego ale terpenu wilgotności i praktycznie 90% samych dużych topów to jest gamechsnger. Przy tym autora to jak s-lab wypada
  • 530 / 72 / 0
ja ostatnio trafiłem bardzo dobrze z odmianami w końcu. Sourdough oraz Black Jelly, zapas na miesiąc, za każdym otwarciem opakowania morda się cieszy :)

No i cenowo moim zdaniem całkiem spoko, udało mi się znależć piątke Black Jelly za <100zł
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.