Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Za których klinik korzystacie? Czy w którejś wydają recepty na więcej niż 10gr? Nie uśmiecha mi się w drugly płacić co miesiąc 150zl za recepte na 10gr.
  • 805 / 142 / 0
Korzystałem z klinik online: edoktorzy i centrum marihuany.
W obu nie chcieli przepisać więcej niż 10g. Właściwie ciężko to nazwać kliniką. Wysyła się tylko pieniądze i przychodzi na maila nr recepty.
  • 605 / 156 / 0
Recke na większe ilości idzie wyrwać, ale raczej nie na pierwszej wizycie.
Można zagaić, że nie opyla się tak co miesiąc płacić za wizytę i czy by nie dał więcej, ale na dłużej. Zależnie od lekarza, wypisze albo nie.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 2014 / 500 / 0
Na rpw można wydać max na 90 dni. W, którejś aptece konopnej widziałem wywieszkę z kliniką konopną co się chwaliła, że wypisuje recepty na 3 miesiące właśnie.
  • 605 / 156 / 0
@KapitanAizen Ale to mówisz chyba o terminie ważności recepty? Że można ją wykupić przez 30/90 dni od wystawienia.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 4418 / 706 / 2117
09 lutego 2023visitorQ pisze:
Korzystałem z klinik online: edoktorzy i centrum marihuany.
W obu nie chcieli przepisać więcej niż 10g. Właściwie ciężko to nazwać kliniką. Wysyła się tylko pieniądze i przychodzi na maila nr recepty.
To dilerzy online pod przykrywką recept. Przecież wałkowaliśmy ten temat kilka razy. Wychodzi na to, że Państwo po prostu legalnie opierdala sobie marihuanę potrzebującym pod przykrywką aptek. Zobacz, wychodzi na to, że nawet ja, prosty Polaczek, który od dawna już nie pali, mógłby sobie 10g z partyzanta kupić i zacząć jarać.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 58 / 12 / 0
06 lutego 2023tajemniczy25 pisze:
@Szukajacyspokoju tak jak poprzednicy,ja też za czasów szkolnych miałem lekką fobie społeczna a po skończeniu szkoły paliłem przez pół roku regularnie mj.Przez palenie nasiliło mi to się do takiego stopnia że wyjście do sklepu to wielki problem.
U mnie wyglądało to tak, że marihuana wzmacniała fobię społeczną, ale to było 20 lat temu, gdy miałem 20 lat. Kiedy używałem MM, to czułem się dobrze wśród ludzi, wręcz lgnęło mnie do towarzystwa.
Moje wnioski są takie, że lepiej nie palić przed 25 rokiem życia, gdy mózg się jeszcze rozwija. Kiedyś uliczny towar był bardzo złej jakości, przynajmniej u mnie w mieście. Skoro po czarnorynkowej maryśce łapią paranoje, a po medycznej nie, tzn. że z tą czarnorynkową jest coś nie tak, a przynajmniej było kiedyś, albo zaczęliśmy palić za wcześnie, bo przed 25 rokiem życia. Grunt że mj pomaga mi teraz na choroby i czuję się po niej jak w niebie, łagodzi nerwy i stres jak nic innego.
  • 12700 / 2457 / 0
Lekarz może wypisać receptę na max 3 miesiące "kuracji" i ten okres wynika z ilości i dawkowania.
  • 480 / 73 / 0
Kiedyś wyczytałem, że recepta może być wystawiona na okres max 90 dni dawkowania MM. Jakie dzienne jest dawkowanie MM? Z tego co mi lekarz mówił i to co znalazłem w necie to 0,25g na dzień. 90 x 0,25 =22,5g. Najwięcej ile widziałem, żeby wydał lekarz, to 20 g, z czego 20g wydają na kolejnych wizytach.
  • 2039 / 336 / 0
Dzisiaj zrealizowałem sobie 20g aurory 20 i co ciekawe opakowanie zmieniło kolor. Pasek na nim jest obecnie czerwony a nie, jak wcześniej, jasnopomarańczowy. Czuć, że świeży rzut po sorcie. 2h temu się upaliłem w międzyczasie zjadłem obiad a cały czas mocno trzyma, uwielbiam tę 20-tkę. Postanowiłem też ograniczyć ilość spożycia miesięcznego medycznej mj. Wykluczam stanowczo "dopalanie" czyli bezsensowne marnowanie towaru, dobrze byłoby się mieścić o ~0.3/doba.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.