Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Nawijka o tolerancji do liści, a tu kolega DXM ładuje, no ładnie się bawicie.
  • 255 / 8 / 0
Re: Tolerancja
Nieprzeczytany post autor: hamah »
ładuj i nie gadaj rozdepczony :DZobaczysz jak cie zaleje ,emapatja i kolorystyka :P

joke ;)
  • 15 / / 0
tak palac palac juz od 8 lat stwierdzilem, ze to juz mnie nie kopie wcale i wlasnie przez forum wpadlem na pomysl polaczenia z dexem

mowia ze dexa solo brac ale to raczej sie nie uda gdyz ja wciaz jaram ale czy jestem wtedy ujarany? raczej tak ale ja tego nie czuje..........taki paradoks
  • 332 / 38 / 0
Ja palę 8 lat z tego około 5 codziennie i jakoś nadal czuję moc jarania. Oczywiście nie jest to samo co kiedyś ale nadal mogę się dobrze ujarać i nie muszę się wspomagać DXM, wolę wypić do tego kilka piwek.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.