17 listopada 2023ogkush pisze: prawdopodobnie wprowadza swoje edibles albo vape peny
The body or a conscious mind'
The body or a conscious mind'
EDIT nie doczytałem, że chodzi o zwykły olej
Po co wymyslac kolo na nowo , zapal
Juz mi sie powoli nudzi palenie samemu a towarzystwa chetnego na buchy niestety nie mam . Juz nie wiem co robic zeby to jakos urozmaicic - sporty , spacery , gotowanie , prysznice , gierki , filmy , sprzatanie , medytacja . Bylo bylo bylo
planuje spalic, moze nabierze to smaku jakiegos fajnego, olejki robie sam i sa na bazie aromatow spozywczych glikolu i gliceryny, nie zastanawialem sie jakie to ulatnia substancje podczas spalania wiec nie wiem w sumie czy to bezpieczne, nie zostaje mi nic innego niz to sprawdzic
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.