The body or a conscious mind'
Ludzie już dawno zapomnieli do czego ta roślina miała służyć.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
12 listopada 2023Czoug pisze: Komercjalizacja zioła postępuje, teraz bez jakiejś świecącej etykiety to żaden OGkush. Trochę podobnie było z whiskey leje sie Jacek Daniels a rednecki z Tenessy dalej pędzą w beczkach.
Ludzie już dawno zapomnieli do czego ta roślina miała służyć.
Kurła, to ja sieje odmiany THC:CBD 1:1, bo samo THC mi za mocno ryje banie, a tu ludzie coraz wincy i wincy THC chco.
Tak btw, mi to wygląda na opruszone jakimiś wzmacniaczami. Oglądałem se pare tych cali odmian na necie i wszystko wygląda bardzo podobnie, a podpisane, że odmiany różne, w tym strainy takie które znam na wylot i wiem, że nihuja nie idzie zrobić takich grubych bobów. Ale smacznego :)
10 listopada 2023no1special pisze: mnie schizowała mj , a popalałem za małolata wiele , przerwa i nagle mj działa jak powinna, Fajnie jest lolusia przyćmić .... ; 3 a kiedyś na widząc lolka dostawałem automatycznie tachykardii
A te vape peny to albo mnie nie klepią albo to jakiś shit bo próbowałem od 3 znajomych i nic jeden mówił że to jakieś hhc czy coś ale cieszę się że sam nie wyjebałem na to siana bo miałem zamiar.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".