Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
staż ćpania
jeden raz-pół roku
9
2%
pół roku - rok
19
5%
rok-3 lat
77
20%
3 lata - 5 lat
92
24%
5lat- 10lat
111
29%
10lat - 15 lat
52
13%
15 lat - 20 lat
10
3%
20lat i więcej
16
4%

Liczba głosów: 386

ODPOWIEDZ
  • 43 / 3 / 0
Jakoś ponad 6 lat ale tak w większych ilościach i częściej niż raz na tydzień to jakoś tak z 4 lata
  • 623 / 44 / 13
9 lat jak ten czas zapierdala.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 26 / 1 / 0
Ponad 20 lat... ale mało nas, weteranów, na forum :)
  • 36 / / 0
lekko ponad 2 lat, ale już mi zbrzydło :D
  • 422 / 3 / 0
12 bodajże lat.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
2 lata i 9 miesięcy
  • 672 / 127 / 0
jesli liczyc od pierwszego spotkania z mj to 14, jesli pierwsze wpuszczenie w kabel to 11.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
4 lata prawie 5 juz idzie od 15 roku życia no przyznam mam mocno zrytą głowę moze jescze 5 lat pociągne
Uwaga! Użytkownik Yeresina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 18 / 0
Re: Staż
Nieprzeczytany post autor: Lujo »
22 Lata minęło- zapaliłem 30 sierpnia 2002
  • 1 / / 0
U mnie leci 4 roczek. I to regularnie :/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.