Podejrzewam też, że cena za gram przy zakupie takiej cegły musiała być śmiesznie niska. Ja w detalu (w Chile) płaciłem w przeliczeniu ~62 PLN
Po wylądowaniu w Madrycie, także nie zuważyłem jakiś szczególnych kontroli.
2. Sufentanyl
Nie są to jakieś rarytasy pod względem działania, aczkolwiek bardzo ciężko było mi zdobyć, szczególnie ten pierwszy. Po za tym czyściutki fosforan kodeiny, efedryna*HCl i inne smakołyki prosto z receptury aptecznej :)
może nie jest to jakiś majstersztyk ale nigdzie go nie widziałem od czasu pewnej akcji samplowej, fenylotropany też rzadko widze
polytoxic pisze:W Limie nie widziałem ani jednego psa, tak samo jak nie widziałem skanerów ( na Schiphol (nl) już tak). Chyba, że taka kontrola odbywa się podczas transportu bagażu do samolotu, ale standardowa była taka sama jak wszędzie.
Po wylądowaniu w Madrycie, także nie zuważyłem jakiś szczególnych kontroli.
Poziom kontroli zapewne zależy od lotniska (najbardziej rygorystycznie jest chyba w Londynie). Ja za każdym razem byłem sprawdzany tym urządzeniem do badania śladowych ilości narkotyków. Oczywiście moje doświadczenia to żadna reguła i może da się taką cegłę przewieźć : )
Tessa pisze:Kolega z Kolumbii miał "cegłę" właśniejezus_chytrus pisze:^
Nie każdy lubi dyso-fazę : )
Skąd wzięłaś czystą kokainę z Kolumbii? Byłaś w Kolumbii? Jeżeli nie niuchałaś jej z nożyka prosto z "cegły", to istnieją pewne domniemania, że nie koniecznie musiała być "czysta" : )
@topic - MDPV po delegalizacji.
I prawda taka że IMO takie np. 3mmc to nie rarytas ale np. sufentanyl czy talidomid już tak.
Są tez półrarytasy jak chloroform, dobra kokaina ale to naprawde dobra jak ktoś podórżuje i trafił.
Cenię wasze posty i dziękuję że sie udzielacie bo większość to naprawdę ciekawe opisy mało znanych substancji, ale nie piszcie o 3mmc i amfetaminie szczególnie jeśli to jakaś uliczna feta, co innego jakieś kapsułku pervitinu z methem z przed wojny orginalne. Bo za chwile zaczniecie pisac o gałce muszkatałowej jako rarytas bo mało osób to ćpa.
Dlatego zapraszam do dzielenia się w wątku i nie pisać komuś tekstów w stylu "butyr-fentanyl to żaden rarytas , ale 3mmc już tak".
scalono - WRB
sprawdzone_info pisze:Gdyby Twój kumpel z USA jeszcze działał, to odezwij się.
Oczywiście chodzi mi tylko o sprowadzenie oryginalnych zapalniczek Zippo, które w USA kosztują 10$ a u nas ponad 150zł ;-)
tylko popaprańcy ponowią próby ;D
innymi są te przed delegalizacją, zawsze dawki zawyżone wyczerpujące potencjał :D
m.in MDPV, bzp, mieszanki ziołowe (spice), dym słodszy, chill przyjemniejszy, mniejsza zamota także
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.