rysiekzklanu pisze:
to nie jest normalne, ze ludzie, dla ktorych niedostepne sa pewne uczucia, uwazaja ze ludzie duchowo bogatsi od nich udajacy sie na wedrowki w miejsca, ktorych oni nie zobacza nawet po smierci, sa w jakis sposob gorsi, ze uciekaja od rzeczywistosci, ze powinni sie z tym ukrywac.
nie wiem czy Cię dobrze rozumiem ale wydaje mi się że twoja matka i wszyscy którzy nie wiedzą co to stan psychodeliczny, mogą być zszokowani sytuacją pośmiertną , a wszamacze grzybów, szamani i poszukiwacze wrażeń któzy wiedzą już co nie co ze swoich przygód ^^ będą sytacją śmierci mniej zaskoczeni
Verv pisze:O, nie ma mnie, nie ma niczego i za pare dni rozpocznę gnicie w ziemi.strunaman pisze: wydaje mi się że twoja matka i wszyscy którzy nie wiedzą co to stan psychodeliczny, mogą być zszokowani sytuacją pośmiertną ,
hustlin'
hustlin'
greenLov3r pisze: Jeżeli wstydzicie się własnych, świadomych wyborów, to kurwa gratuluję...
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Neko, najwidoczniej nie to forum. Hyperreal spokojnie mógłby wystawić reprezentacje krajową internetowej napinki ;]. Nasza szanowna elita, przoduje w tej dziedzinie w naszym pięknym kraju. Czyżby teksty o dexie były nie adekwatne do tematu przewodniego tego forum/działu? Ziomuś, to jest forum o narkotykach
Ja się swoich uzależnień nie wstydzę! Gumkę mam luźną, nie dygaj...
hustlin'
adrem - uważam, że każdego uzależnienia trzeba się wstydzić** (dlatego na przykład nie wstydzę się deksów, ale wstydzę się mariłany, a tym bardziej szlugów), i nie uważam, żeby uzależnianie się było świadome (gdybym mógł odczuć kiedyś jak to jest być przekutym typem, dużo poważniej zastanawiałbym się nad każdym paleniem)***. ponadto są takie wybory, - i myślę, że każdy takich dokonał - których dokonałem świadomie, i których się potem wstydziłem. i sądzę, że to dobrze, bo to właśnie nazywa się 'uczyć się na błędach'.
* i po moim prozacu, po którym przypierdoliłem takiego posta. dawaj śmiało, serio.
** wcale nie każdej używki, rzecz jasna
*** nawiasem mówiąc, jak na użytkownika tego forum, biorę mało narkotyków, w tym mj - i tym bardziej mnie boli, że jestem od niej uzależniony, bo albo mało mi potrzeba do tego, albo, co niestety wydaje mi się bardziej prawdopodobne, większość tego nie widzi.
edit - przypisy.
edit2 - kurwa, czemu gwiazdki zamienia w podpunkty? udało się, ale po cięzkich bojach
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.