Aż miło czytać, co do tematu żeby nie było off, to polecam nawpierdalać sie alpry tak ze 2 mg na pierwszy raz i będzie git.
Też miałem kiedyś takie podejście do tego, no i coś z tego zostało, ale teraz to się z tego śmieje.
Procente był dobry z tym wyłączaniem ortografi, powinien się znaleść w cooltowych :-D
hempu pisze:ten tramadol wydaje się byc najbardziej interesujacy...
dzieki
jak można komuś na start proponować aż 300-400mg tramadolu pojebało was ja wzialem 1 raz 200mg i zalowalem a pozatym za któryms razem dopiero zadziała i nie warto opio dotykać proste.
Tryptaminek pisze:Jak dla mnie tramal efektywnie wyłącza emocje. Miałem raz podawany po pewnym zabiegu. W sumie to z 6 zastrzyków i.m. przez 2 dni. Leżałem jak warzywko nieczułe na wszystko. Imo kompletny syf, niewarty czegokolwiek, ale znieczulica jest.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.