Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 930 / 29 / 0
Po pierwsze to nie mozesz wygladac na frajera. Po drugie musisz być przypakowany. Po trzecie musisz być wygadany i twardy.
to wystarczy za odpowiedź na temat. generalnie, tylko frajer i dzieciak sobie nie zalatwi. frajer z nikim nie zagada, z dzieciakiem nikt nie zagada.
serio, tu chodzi tylko o to zeby rozmawiac z ludzmi. najlepiej w klubach z minimalem. to proste.
  • 109 / 1 / 0
"Po pierwsze to nie mozesz wygladac na frajera. Po drugie musisz być przypakowany. Po trzecie musisz być wygadany i twardy."

Ta, typowy opis jakiegoś kabana z psiarni. Już kiedyś do mnie takich dwóch podbiło z pytaniem, czy nie mam skąd im baki ogarnąć.
  • 7 / 1 / 0
b2752966 pisze:
Blefujesz pisze:
najpiew musisz sie powozic panie dzielnicowy jakies 2-3 miesiace, jak ludnosc nowego miasta do ktorego cie przeniesli uzna ze jestes ziomkiem, to sami zapewnia ci dojscia-jak nie, bedziesz stracona, bjacz!
O czymś takim myślałem, ale rzecz w tym, że obracam się z ludźmi, którzy sami nie mają dojść (albo się nie przyznają, ale nie wydaje mi się). Nie ma tak, że spotkam handlarza gdzieś w parku/na dworcu/etc.? Tzn. myślę, że jest to możliwe (tylko niestety chyba zawodzi wtedy jakość...), ale po prostu nie umiem szukać. Jakieś najpopularniejsze godziny, miejsca?

idz na blok do chlopakow, jak czuc skuna to moze ktos bedzie dobry i Ci odsprzeda :D ' najpopularniejsze godziny i miejsca ' hahaha rozjebka total :gun: :gun:
  • 3127 / 27 / 0
Niedługo będą tu pytania, jak sobie podetrzeć tyłek.

Zamykam.
High, how are you?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".