Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 906 / 74 / 19
Zjadłam benzo na skręcie od opio (przedtem nie miałam jakichś tam lęków) i jak zaczęły działać, dostałam strasznych stanów lękowych, wszystko mi się zdaje straszne, boję sie wszystkiego itd.

Na Wikipedii napisali, że reakcje paradoksalne po benzo występują u:
1) ludzi łączących benzo z alkoholem
2) ludzi, którzy mają organiczne uszkodzenia ośrodkowego układu nerwowego

To sam skręt jest równoznaczny z organicznymi uszkodzeniami oun?

Czy też mieliście reakcje paradoksalne po zjedzeniu benzo?

WARN. zadawanie pytań zaczynaj od szukania - surv
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 781 / 46 / 0
Skręt to tylko głownie objawy fizyczne i chęć przyjebania kolejnej dawki.
Co do drugiego pytania to zliczę te reakcje na palcach jednej dłoni pomijając brak snu to to tylko w mixach z różnymi smałołykami , solo to nie.
  • 906 / 74 / 19
Może inaczej - skręt świadczy o tym, że niszczyliśmy swój mózg opioidami. Czy zażywanie opioidów mogło spowodować organiczne uszkodzenia oun, tak, że benzo działa w sposób odwrotny?

Ogólnie to jak zjadłam pierwszy raz alprę, to dostałam mega energii, euforii, pewności siebie.

Teraz już ta magia minęła i nawet po wielu miesiącach z dala od benzo mam reakcje paradoksalne.

W tym czasie jadłam opioidy.

Benzo już nie będzie nigdy działać w sposób prawidłowy?

Czy to kwestia chwilowego dojścia do siebie i mózgu do stanu przed całym ćpaniem i wtedy benzo będzie znów działało, jak dawniej, bez tych reakcji paradoksalnych?
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 1130 / 48 / 0
Piszesz benzo, ale masz na mysli tylko alpre, o ktorej wspomnialas, czy podobnie tez po innych benzynach? Moze to tylko reakcja na jedna konkretna substancje?
Opio sa ogolnie stosunkowo malo neurotoksyczne w porownaniu do innych grup substancji. Te syntetyczne w stylu fentow moze troche bardziej. Watpie, zeby to bylo powodem.
  • 138 / 1 / 0
najarałem się kiedyś # i miałem cevy, jakaś chatka z kamiemia, taka pierwotna przed nią jakiś druid czarował z ogniska, w sumie to żaden paradoks ale dziwne ^^
a, i lubie zwały z fety
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 122 / 0
Opio nie niszczą mózgu. Skręt powodowany jest tym, ze brakuje w organiźmie endorfin i pewnie kilku innych rzeczy, których dostarczaliśmy mu ćpając. hel można grzać latami i jeśli jest czysty to zniszczenia są praktycznie żadne. Nieporównywalnie bardziej szkodliwe są stymulanty jak amfetamina, nie wspominając o meth, mefedron, czy właśnie benzo.

Benzo to zupełnie inna sprawa, mimo że odstawianie może być całkiem podobne z zachowaniem pewnych proporcji oczywiście. To jest odstawka clonów np będzie o wiele gorsza od skrętu po kodzie, za to odstawianie fentasia czy heleny jest piekłem przy skręcie po rolkach, alprze. Z tymże długotrwałe ćpanie benzo zwłaszcza tych mocniejszych wpływa trwale na oun ( zależy też co rozumiemy przez ćpanie benzo, bo dla jednych jest to jedzenie kilku tabletek dziennie dla innych zapijanie wódą całych listków), czyste opiaty można grzać latami i po odchorowaniu przy odstawieniu wrócić praktycznie do punktu wyjścia, pod względem fizjologicznym oczywiście, bo psychicznie już nigdy nie będzie jak przed.
  • 216 / 3 / 0
Wiele razy zdarzało mi się po władzie mieć nagły i bardzo drastyczny spadek nastroju (jakby momentalny zjazd?), ze po prostu musiałam natychmiast albo zapalić mj albo przyjąć jakiś euforyk albo alko w większej ilości, bo dosłownie smuciło mnie wszystko dookoła bez powodu! Gorzej niż baba podczas okresu płacząca z byle powodu haha :nuts: :nuts: :nuts:
  • 2278 / 277 / 3
A nie wystarczyło dociągnąć? :P
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 93 / 3 / 0
Po pół h od zjedzenie dexa łapie mnie taka senność, że potrafiłam przysnąć w tramwaju raz.

O i jeszcze raz jeden zeszłą wiosną, po jakiejś pixie zamiast milutko rozpływać się w fotelu rozdrapałam sobie ramię do krwi. Do tej pory mam blizny XD ale uczucie było tak interesujące ze nie mogłam przestać chciaż niemiłosiernie napierdalało. Ze 2h drapałam.
  • 3215 / 416 / 0
zanik głodu po marihuanie, dość nawet często
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.