rysiekzklanu pisze: chyba do chery ;)
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
wlasnie o wina mi chodzilo.
w sensie, kurwa zapomnialem jak sie ono nazywalo, to piznalem ze czery.
hokus pokus czery mery, burgund porto albo szery.
wlasnie, chodzilo mi kurwa o porto, a nie jakest tam te. wiecie ;]
kurwa, co stoł pamieńcioł, kurwa gdize muj muzg..
a zeby nie bylo nie na temat, to zaczeło sie od piwa wlasnie dawno temu, dawno dawno.
i sie skonczylo napiwie. do czasu az sprobowalem narkotykuw
a potem to juz z gureczki.
tylko czemu ja korwa nie jadlem pieguł i kwasu, jak byly dobre duzo i tanio i na kazdym osiedlu i od zioma z klasy no kurwa czemu łaj. ;(
sztuka to bylo zawsze 10-12 wbic i to byly sztuki, a nie teraz obciążają, kombinują, cukrzą kufa solą sodzą chujwi.
i bylo lepiej kiedy pare lat temu jeszcze nie było boom-u na apteki, farceutki sie nie czepiały, i oczka jakies piękniejsze..
nikt nie wiedzial co to acodin (oprocz nas, truelocpunow nie majacych juz nascie w dacie), gałka słuzyła do przyprawiania w kuchni a na rolkach sie jezdzilo a nie rozpływało..
zaczeło sie na piwku którego nawet juz nie produkują, a teraz musze robic sobie jakie spopierdolone detoxy gapiac sie numer dilca od herki, yeah
ale dzis z rana zajebalem od razu 450 kody, takze nie narzekam, fifeczke jakąś przypale do tego, damy rade
niejedno ścierwo sie już rzucało, lubie sobie robic detoxy, pokazywac samemu sobie ze jednak potrafie rzucic.. choc fakt, nigdy nie staram sie wyrabiac kosmicznej tolerki, maksymalnie waliłem cwiare browna dla w miare ok 3-4godzinnych efektow
rysiekzklanu pisze: wina?
wlasnie o wina mi chodzilo.
w sensie, kurwa zapomnialem jak sie ono nazywalo, to piznalem ze czery.
hokus pokus czery mery, burgund porto albo szery.
wlasnie, chodzilo mi kurwa o porto, a nie jakest tam te. wiecie ;]
kurwa, co stoł pamieńcioł, kurwa gdize muj muzg..
a zeby nie bylo nie na temat, to zaczeło sie od piwa wlasnie dawno temu, dawno dawno.
i sie skonczylo napiwie. do czasu az sprobowalem narkotykuw
a potem to juz z gureczki.
tylko czemu ja korwa nie jadlem pieguł i kwasu, jak byly dobre duzo i tanio i na kazdym osiedlu i od zioma z klasy no kurwa czemu łaj. ;(
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme pisze:nienienormalny pisze:
na studiach spróbowałem jeszcze efedyny, dxm, dragon-fly, kody.
chcialbym jeszcze sprobowac kokainy i lsd.
szkoda że mam 17 lat i wszystko już za sobą..
Duma Cię rozpiera z powodu twojej niepohamowanej głupoty?
trawa________________________________________________________________________________________TERAZ
rolki__________ |
dxm____________________ |
efka |
tramal____________________ |
kodeina______________________________________________________ |
fentanyl__ |
heroina___ __|
a oprócz tego raz na jakis czas jakies fenetylaminy czy inne blendy. zyje, mam sie dobrze.
2003 2003 2004 2005 2005 2007 2007 2007 2008 2008 2009
alohol -> trawa -> [h] ;) -> kodeina -> efedryna -> spice itp. -> Kratom -> metkat -> morfina -> salvia -> heroina
Hurra, diese Welt geht unter
trzynastylistopad pisze: u mnie to wpierw MJ i lsd,df, potem amfa,metkat,koks, koła, efedryna,gdy rzucilem stymulanty beznodiazepiny i dużo alko
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.