Różnica między fetą, a bk jest spora, ale najprościej mówiąc
- feta działa kilka godzin, jej działanie jest stonowane, ale konkretne.
- bk schodzą po nie całej godzinie, wypierdalają z kapci i nic po za tym.
Zjazdy po obu substancjach bywają ciężkie :d
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
29 lipca 2017madzia88221 pisze: Witam mam pytanie czym różni się mefedron od fety? Powiem tak zawsze jechałam na fecie teraz dostałam też niby fetę ale pewna tego nie jestem niby smak i zapach fety ale coś mi nie pasuje. Nie wiem czy dobrze napisałam mefedron przez przypadek trafiłam gdzieś o tym w necie i teraz się zastanawiam. Ogólnie zjazdy po tym masakra, po 3 dniach zażywania, zjazd wygląda tak jakbym dopiero co wzięła i znów okropna bomba na bani, szybkie gadanie niewiedza jak nic, problem z ogarnięciem siebie i mowy, problem z wzięciem oddechu czyli wieczny problem ziewania, może mi ktoś wytłumaczyć czym te dwie substancje się różnią pzdr. :-p
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.