Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 145 / / 0
Witam , nie wiem czy to jest dobre miejsce na takiego posta.
jeśli post jest w złym miejscu proszę po przeniesienie lub doklejenie do innego tematu

Nie poukładało mi się w pracy i mam mnie zwolnić więc poszedłem na l4.
dostaje zwolnienie na rwe kulszową, związane z tym powinny być silne bóle.

czy w związku z tym mógłbym postarać się o jakieś ciekawe leki psychoaktywne?
może coś z moją ukochaną kodeiną , miałbym na to szansę? czy raczej nie ale może mogło by być też coś innego czego jeszcze nie próbowałem?
/
miał ktoś rwe lub bóle kręgosłupa/ powypadkowe i wie co można dostać?
  • 7 / 1 / 0
Tramal spokojnie wydębisz.
  • 145 / / 0
to jeszcze takie pytanko co mówić żeby nie dostać czegoś trefnego co nie daje efektów typu np ketonal ?
  • 392 / 26 / 0
Najlepiej że ból jest tak uciążliwy, że nic innego nie pomaga, a przy wcześniejszej dolegliwości tylko to działało.
[ external image ] :heart:
  • 1957 / 230 / 0
Że Ketonal NIE pomaga :P
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 167 / 2 / 0
jak jesteś na l4 to zacznij też ścieniać u psychiatry .. lęki, depresja, zaburzenia snu ... może dostaniesz dobre dropsy :)
:gun: :diabolic:
  • 3854 / 314 / 0
Też jeszcze bym poszedł do psychiatry. U żadnego innego lekarza nie idzie tak długo wyłudzać zwolnień. Tylko trza iść prywatnie, a nie na Narodową Fikcję Zdrowia. Jak będziesz długo chorował, to trzeba się liczyć z kontrolą w ciągu dnia, więc lepiej żebyś był w domu w tym czasie, położył leki na stole i udawał chorego. Takie kontrole to rzadkość, ale lepiej uważać, bo ci uzdrowiciele będą robić wszystko, aby udowodnić Ci, że Ty to jednak nie jesteś taki chory, a w ogóle to zapraszamy do kopalni, bo mamy wolny etat.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 11 / 0
Oho widzę że ktoś tu będzie trampkiem się zajadał. Mów od razu, że masz dużą tolerancję na leki typu ketonal i inne takie.
Uwaga! Użytkownik Baxter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / / 0
witam.
dostałem :
mydocalm forte
poltram  50 mg 
 eferalgan i kodeina

co z tego jest dobre do zjedzenia :P
a może dalej mówić że nie pomaga i prosić o coś mocniejszego lub innego?. martwi mnie że ta kodeina jest z czymś i chyba lipa z jej wyekstrahowaniem..............
  • 129 / 199 / 0
Ja tu widzę trampka, słaby bo słaby ale trampek - można mówić że trochę pomaga ale potrzebna większa dawka, jak długo będziesz dostawał duże dawki i nie będą 'pomagały' to jest to dobra droga do mocniejszych opio, choć jej skuteczność zależy od lekarza.
Mydocalm to całkiem niezły miorelaksator, jak nie dostrzegasz w nim potencjału ani rekreacyjnego ani ratunkowego to kombinuj inne środki rozluźniające mięśnie bo niektóre są bardzo ciekawe, szczególnie jak lubisz benzo fazę...
Co do kody na reckę to w ogóle opłacalność wręcz zależy od dawek itd, czasem paradoksalnie lepiej się wychodzi na tych bez recki... po prostu doczytaj i poprzeliczaj to sobie na spokojnie
Wszystko co tu wypisuję zrodziło się w najgłębszych odmętach oceanu mej spaczonej wyobraźni...
Najprawdopodobniej podczas odwiedzin w krainie snów...
Wiara w prawdziwość moich słów może sugerować konieczność skonsultowania się z psychiatrą :-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.