Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 4024 / 375 / 953
P1140876a.jpg
P1140908.JPG
P1140909.JPG
P1320063.JPG
:-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 7 / / 0
Kurde zazdroszcze,u mnie pusto nic w trawie nie piszczy :(
  • 560 / 9 / 0
Dzięki Ci Panie. Tobie też Ł.K
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
czy lysiczki potrzebuja obfitych opadow deszczu? w tym momencie u mnie jest susza straszna. czy warto po niewielkich opadach wybierac sie na miejscowke? czy nie ma sensu i nalezaloby zaczekac na obfite opady?
dzieki i pozdro :)
Ostatnio zmieniony 22 września 2016 przez pryslo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pryslo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Ja w tym tygodniu przeszukiwałem pastwiska w Górnej Austrii. Niestety lipa łąki puste, nie ma żadnych grzybów, jakieś tam pojedyńcze sztuki o łysiczkach nie wspominająć ;p
  • 560 / 9 / 0
Na razie wyczaiłem około 15szt. właśnie takich oliwkowych. Teraz czekam z niecierpliwością, aż podrosną. Wiem, że mogę liczyć na znacznie więcej, bo pogoda długoterminowa będzie sprzyjała dojrzewaniu i na pewno znajdę jeszcze inne miejscówki.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1825 / 106 / 20
Z tego co mówił mi stary doświadczony kumpel mocne Słońce wypala zarodniki, czy coś takiego, w każdym razie bardzo nie sprzyja rozrostowi grzybów, z tego co większość ludzi mówi na razie sytuacja jest słaba, ale może skoro się ochłodziło i nieco rozpadało, zaczną grzybki niedługo wyrastać, w Październiku mam nadzieję będzie lepiej bo i ja bym się wybrał tylko w obecnej okolicy nie znam miejscówek i musiałbym wrócić ponad 100 kilometrów w rodzinne górskie strony, więc wolałbym już jechać że tak powiem "na pewne" bo będę miał pewnie ze 2-3 dni na zbieranie ze względu na prace i inne obowiązki.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 4 / / 0
Cześć Miglance. Jestem nowy tutaj ale nie w tym temacie;) szukam ludzi z POMORSKIEGO/KASZUB którzy pomogą, wskażą chociaż kierunek. Mało jest tu osób z mojego rejonu albo po prostu milczycie!!:)... kilka razy jechałem w ciemno ale z tego nigdy nic nie wynikło. Any help?
  • 16 / 2 / 2
Hejka Ruko, a skąd Ty jesteś? Może z okolic Łodzi? Ja mam podobny problem właśnie z Łodzią, nie mam pomysłu, gdzie szukać...
  • 260 / 3 / 0
Ja jestem z Kaszub, ale niestety prostej odpowiedzi nie mogę Ci dać, gdyż sam będę szukał nowej miejscówki, jako, że ostatnia była bardzo blisko zabudowań to wolę z niej zrezygnować. Ogólnie wiejskich terenów u nas nie brakuje, przede wszystkim musisz wyjść z domu i poświęcić temu nieco czasu. Myślę, że każdy z nas lub bynajmniej wielu spędziło wiele bezowocnych godzin wędrując po polach w przemoczonych butach czy też innych kaloszach. Okolice Połchowa, Mrzezina polecałbym.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.