Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: brd »
Absolutnie nie łysiczki.
do i have a life or am i just living?
do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
  • 4024 / 374 / 951
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
marian485, Ty na złość robisz czy się nie znasz? Czy problem po prostu w tym, że mokrych łysiczek nie widzieliście, bo to są takich właśnie typowe okazy.
Ostatnio zmieniony 19 października 2009 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
niełątwo orzec, ale zgadzam sie z przedmowca - to raczej bardzo mokre a typowe sztuki. troche rozplaszczone i rozmiękłe i w stu procentach pewny bylbym gdybym zobaczyl jak rosna w natuże, ale ten cycelek na szczycie kapelusza cos jednak znaczy
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 4024 / 374 / 951
No, ja wczoraj z tych wygniecionych śniegiem rozmoczonych jeżycjad prawie same takie wyciągałem.,.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sakrut »
Z racji ze to moj pierwszy post, witam wszystkich :)
Znalazlem w jezykach takie oto malenstwa, jak na fotkach ponizej. Rosnie sobie ich tam kilkanascie, nie chcialem na razie zrywac wiecej, bo wyraznie niedojrzale toto, a jesli okaze sie ze to nie lysiczki, to tym bardziej nie ma sensu zabijac grzybowej kolonii. Kapelusz tego mniejszego ma wysokosc okolo centymentra. Debiutancki sezon, wiec prosze jury o wyrozumialosc ;)

http://img42.imageshack.us/img42/3516/43285464.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/6857/29264451.jpg
http://img36.imageshack.us/img36/8224/21526946.jpg
Uwaga! Użytkownik sakrut nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Oceniając jedynie na podstawie znajomości zdjęć mówię, że to nie to, łysice mają ciemne blaszki
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: chao23 »
psiaczki
Uwaga! Użytkownik chao23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 374 / 951
No psiaczki , ale za postawę mykoekoetyczną -
sakrut pisze:
Rosnie sobie ich tam kilkanascie, nie chcialem na razie zrywac wiecej, bo wyraznie niedojrzale toto, a jesli okaze sie ze to nie lysiczki, to tym bardziej nie ma sensu zabijac grzybowej kolonii.
brawo i szacun się należy . Powodzenia w przyszłych poszukiwaniach :-)
  • 72 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marian485 »
pokolenie Ł.K. pisze:
marian485, Ty na złość robisz czy się nie znasz? Czy problem po prostu w tym, że mokrych łysiczek nie widzieliście, bo to są takich właśnie typowe okazy.
kolego absolutnie nie na złość nie śmiałbym nawet. Poprostu byłem pewien że to nie łysice bo właśnie te rozpłaszczenie kapeluszy mnie zmylilo, pozatym na tej fotce niewyraźnie widać.Jeśli bym ujżał je na łączce jak rosną to bym poznał co toto
Wszystko co powiedziałem na tym forum jest wyłącznie wynikiem mojej chorej i bujnej wyobraźni oraz tego co mi się przyśniło. Nigdy nie używałem oraz nie zamierzam używać nielegalnych substancjii..!!!
  • 4024 / 374 / 951
Spoko ;-) Tak to ostatnio ten śnieżny nawał przemodelował łysicom sylwetki, no i wiadomo, że co na żywo to na żywo. Ciekawa sprawa w sumie, ta wymykająca się na zdjęciach i w opisach a cienia wątpliwości na żywca niepozostawiająca łysiczkowość.,.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.