Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
30 grzybkow = 60 zł.
Breslau jest niemieckie!
fnas pisze:u mnie, w detalu 20zł/1g suszonych cubenisów, hurt - od 10g, można 15zł/1g wytargować
kilerek9977 pisze:Witam. Jedyne dostęp który narazie pozyskałem to 30zł za 1g. Nawet nie wiem jaką gość ma odmianę. Mówił, że sieka po 2-3g. Jak myślicie czy warto tyle dać? Czy o tej porze roku można coś samemu znaleźć? (ewidentne przymrozki) i jak można znaleźć jakiegoś dobrego dila, bo znam tylko dilów od MJ :<
P.S.
Można znaleźć, ja mam jeszcze ponad 50 na łące, a 3 dni temu zebrałem, już ususzone, prawie 3g.
Chciałbym zapytać, ile mniej wiecej grzybków mieści się w gramie?
Na jutro zamówiłem sobię 2g psilocyba mexicana. Będzie to mój pierwszy raz stąd też nie wiem czy gość nie wciska mi wałka. Za 2g wezmie ode mnie 60zł (chyba dużo?) i mówi, że po tej dawce będę już miał zajebistego tripa, tymczasem przeliczając na kalkulatorze wyskoczyło mi że musiałbym zjeść koło 20-30 gram. Proszę, powiedźcie mi co tu jest nie tak?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.