Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3127 / 27 / 0
Bardzo dobra.
High, how are you?
  • 1519 / 20 / 0
Mhm
30 grzybkow = 60 zł.
A u mnie zaś jest odwrotnie, 60 za 30 zł. A i tak nie kupuje tylko zbieram z łąki. Chyba ze jakieś zagramaniczne, bo cubenisów to na łąkie nie znajde :D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3 / / 0
u mnie, w detalu 20zł/1g suszonych cubenisów, hurt - od 10g, można 15zł/1g wytargować
  • 1 / / 0
w Opolu 15zł/50szt polskich :)
Uwaga! Użytkownik nieosiagalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 1 / 0
fnas pisze:
u mnie, w detalu 20zł/1g suszonych cubenisów, hurt - od 10g, można 15zł/1g wytargować
20 złotych za grama PC ?! ja myślałem że 30zł za dobrą porcyje na ryja czyli z 3-4g jak się sypnie to i będzie dużo a ludzie nie będą brać. Duży masz zbyt ? Nie kręcą ci nosem ze to ściema że PC to nie łysiczki więc nie mają psylo i tak nie działają ? Tego też się obawiałem.
  • 3 / / 0
Witam. Jedyne dostęp który narazie pozyskałem to 30zł za 1g. Nawet nie wiem jaką gość ma odmianę. Mówił, że sieka po 2-3g. Jak myślicie czy warto tyle dać? Czy o tej porze roku można coś samemu znaleźć? (ewidentne przymrozki) i jak można znaleźć jakiegoś dobrego dila, bo znam tylko dilów od mj :<
  • 1392 / 12 / 0
Re: Ceny halupów
Nieprzeczytany post autor: dsn »
kilerek9977 pisze:
Witam. Jedyne dostęp który narazie pozyskałem to 30zł za 1g. Nawet nie wiem jaką gość ma odmianę. Mówił, że sieka po 2-3g. Jak myślicie czy warto tyle dać? Czy o tej porze roku można coś samemu znaleźć? (ewidentne przymrozki) i jak można znaleźć jakiegoś dobrego dila, bo znam tylko dilów od MJ :<
Za skurwysyna nie warto. Przepłaciłbyś 2-3x.

P.S.
Można znaleźć, ja mam jeszcze ponad 50 na łące, a 3 dni temu zebrałem, już ususzone, prawie 3g.
Ostatnio zmieniony 27 października 2011 przez dsn, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 29 / / 0
5 zł - około 25 grzybków:-)
Uwaga! Użytkownik Po-czi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 127 / 0
25-30g (zalezy od humoru) swiezych pc cambodia za 30zl. ew. adekwatnie 2,5-3g suszonych
  • 3 / / 0
Wyszedłem przedwczoraj na grzybobranie, lecz chyba przez to że od 2 tyg nie padało nie znalazłem kompletnie nic. Tzn. w lesie znalazłem grupkę malutkich grzybków bardzo bardzo przypominających łysiczki, ale nawet ich nie zebrałem bo miały maks 2cm.

Chciałbym zapytać, ile mniej wiecej grzybków mieści się w gramie?

Na jutro zamówiłem sobię 2g psilocyba mexicana. Będzie to mój pierwszy raz stąd też nie wiem czy gość nie wciska mi wałka. Za 2g wezmie ode mnie 60zł (chyba dużo?) i mówi, że po tej dawce będę już miał zajebistego tripa, tymczasem przeliczając na kalkulatorze wyskoczyło mi że musiałbym zjeść koło 20-30 gram. Proszę, powiedźcie mi co tu jest nie tak?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.