Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Dostrzeglem, ze kazda rzecz martwa w moim pokoju ma wlasna swiadomosc, temperament, charakter, po prostu JEST. Patrzac na nia moglem dostrzec usposobienie, cechy charakteru itp. Zdawalo mi sie ze te wszystkie rzeczy (meble telewizor glosniki polki figurki ksiazki itp itd) chca mi cos powiedziec, przekazac. A moze one rozmawialy miedzy soba? nie pamietam. Wiem tyle ze telepatycznie porozumiewalem sie z glosnikami. Gdy chcialem cos powiedziec, nie moglem, wydobywal sie jakis niezrozumialy belkot albo wycie xd. Siedzialem z kumplem na kanapie, czulem ze tak jakby jestesmy gdzie indziej, W innym wymiarze. Trudno to opisac.
Ogolnie to cuda sie dzialy.
Nie wiem kiedy powtorze. Niby powinno mnie ciagnac, ale po tym tripie to jakby mi ktos pod nos bongo nabite podstawil to bym nie zapalil. Taka niechec jakby, chociaz doswiadczenie nie bylo nieprzyjemne. Neutralne mozna powiedziec. Mam jakies takie inne spojrzenie na swiat, jakbym cos zrozumial, wiedzial wiecej. Po tripie pojechalem z kumplem na miasto, wydawalo mi sie ze ludzie sa beznadziejni, wszedzie w tramwaju w miescie 0 usmiechu na twarzach. Szara masa. Zauwazam to czego inni nie widza. Chociaz niewiem co to jest. :D salvia ma zajebiste dzialanie antydepresyjne.
Nie, tripy szałwiowe zdecydowanie nie są schematyczne. Prędzej twój umysł jest schematyczny. I kolejny przykład tego, jak ktoś kto nie potrafi sobie poradzić z tripem zwala winę na substancję którą użył.
nie wiem co to znaczy palic z wiadra, ale zakladam ze chodzi o podcisnieniowe wtlaczanie dymu do pluc, w takim wypadku jesli chodzi o Salvie, to moim zdaniem najwieksze durenstwo i odarcie Salvi z jej wyjatkowosci i potraktowanie jej jak kolejnego kinder drugu.
tak to sobie mozna marijuana spozywac. (a fuj!)
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ
wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
ps. jak ja lubie kogos kto jak ja ma w piorze ostrze ;)
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ
wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
Sądzę, że ta schematyczność wynika u podłoża podświadomości. Szałwia ma wielką moc i nie bez powodu pokazuje ci coś kilkukrotnie w ten sam sposób. Powinieneś przeanalizować wszystko, czego doświadczyłeś i wyciągnąć odpowiednie wnioski, które pozwolą ci obiektywnie spojrzeć na sytuacje. Szałwia nie bez powodu robi rzeczy, które zdecydowanie są potrzebne. Wiem z doświadczenia. Wystarczy wykazać szacunek i chęć osiągnięcia czegoś co da ci spokój duszy.
nie wiem co to znaczy palic z wiadra, ale zakladam ze chodzi o podcisnieniowe wtlaczanie dymu do pluc, w takim wypadku jesli chodzi o Salvie, to moim zdaniem najwieksze durenstwo i odarcie Salvi z jej wyjatkowosci i potraktowanie jej jak kolejnego kinder drugu.
tylko ludzie: nie miksujcie tego z tym gównem dxm, hahahaha, geee, już który raz czytam, że kinder-dxm jest specjalistą od dysocjacji, a szałwia nibydysocjantem, ogarnijta się, albo zapalcie w końcu ekstrakt, a przede wszystkim nie jedzcie pseudopsychodelicznych gorzkich tableteczek, Wam się chce to łykać w ogóle dla tej płyciuteńkiej nędzy?
do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.