Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
2. W ostateczności połykać ;).
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
btw
Ale do ust wchodzi niecały jeden liść 30/12cm.
Ogolnie spokoj, mozna posiedziec i pomyslec o tym i owym.
Nie było intensywnie, ale cos sie działo. Żadnych fajerwerków, podwyższona wrażliwość na światło i lepszy odbiór dźwięków. Ogólne wyluzowanie, głebszy wgląd w siebie, stan w sam raz do medytacji. Dosyć łatwo odpływałem myśląc sobie o tym i o tamtym. Ponadto dziwne uczucie "celowości" tego co robię, poczułem np. w pewnym momencie potrzebę pójścia do kuchni i nałożenia sobie porcji lodów... i to było dobre, jakby z góry ustalone i zgodne z jakimś wyższym porządkiem. Nie bardzo wiem jak to oddać slowami.
Nie narzekam, podoba mi się to i będę kontynuował eksperymenty z żuciem.
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
ile liści polecacie na początke tak żeby nie było zbyt ostrych jazd. zeby zobczyc jak działa szałwia.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
i juz nie mordowac tego forum swoją psychozą
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.