Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Więc "kulka" wydała mi sie odpowiednia metodą dla Salvi.
Jednakże napotkałem pewne trudnosci.
Napisane jest aby zastosowac 8-28 swiezych duzych lisci SD. Sliny nie połykac ani nie wypluwać bo tak bedzie lepiej.
Przy pierwszym podejsciu zastosowałem 10 lisci.
No jakos je zmiesciłem chociaż cofnęło mni ze trzy razy choc efekt był.
Kolejnym razem posunąłem się do 15 lisci SD, no i jak na moje możliwosci to jest wszystko co mogę upchnąć do mojej jamy ustnej. Dodam że 15 dużych liści robi robotę (czas oczekiwania 15-20 min, efekty mocny ok. 30 min, i kolejne 30 min na ochłonięcie z wrazen, praktycznie w godzinie wszystko się zamyka i zaczyna sie zainteresowanie sprawami doczesnymi)
No ale moje pytanie jest jak łyknąć 20 lub 28 lisci, czy komus sie zmiesciło ? Może suszone będą lepsze, ale czy nie tracą one swoich niezwykłych właściwosci ?...
Apollo pisze: btw. sprobuj moze z ekstraktem pod jezyk?
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
Mam nadzieje że następnym razem będzie lepiej.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.