Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 1 / 0
24 grudnia 2017Stteetart pisze:
Moze jakies dawki rozpiszecie?

Pisalem juz, ze to raczej nie uwa.
Chcecie eksperymentujcie.
Wiem, ze ktos tam puscil UWke na gc-ms zobaczymy co wyjdzie.

Sory, za odkopywanie, ale mnie to zaciekawiło, więc przypomnę.
  • 1 / / 0
Czy można to gdzieś jeszcze dostać?
  • 9323 / 1809 / 2
10 czerwca 2018czornyrc pisze:
24 grudnia 2017Stteetart pisze:
Moze jakies dawki rozpiszecie?

Pisalem juz, ze to raczej nie uwa.
Chcecie eksperymentujcie.
Wiem, ze ktos tam puscil UWke na gc-ms zobaczymy co wyjdzie.

Sory, za odkopywanie, ale mnie to zaciekawiło, więc przypomnę.
Ponoć jakiś mix ale nie dostałem konkretów.
A samej UWY nigdzie nie ma. W czasach w których MDMA kosztuje kilka złotych nie ma sensu się babrać z substancjami droższymi kilkadziesiąt razy.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).