Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 0 / / 0
yo, przedstawie mój dziwny problem
na uranie ultra w kryształach z upalaczy mam w głowie mega rozpierdol, mgła, brak zmęczenia, przejebana ekstaza i ostra sieczka przy dobrej nucie, natomiast waląc mefedron z różnych źródeł zamiast mieć to samo to czuje jedynie szybsze bicie serca i wręcz robię się senny, gdzie ziomek który walił za każdym razem z tego samego zipa latał po ulicy jak po parkiecie w jakimś klubie, niby i uran ultra i mefedron to jedno i to samo więc czemu na mnie to nie działa? tym bardziej że nie dawno odkryłem ten magiczny środek a już go u mnie brak w dopalaczach
jak zły dział to proszę przenieść
jakieś teorie?
Uwaga! Użytkownik k1pro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Na logikę: jeśli mefedron nie działa jak mefedron, to znaczy, że to nie jest mefedron.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1 / / 0
nigdy nie masz pewności na co trafisz w tych dopalaczach. skoro nie działa jak mefedron to znaczy, że to nie jest meferdon... :finger:
  • 0 / / 0
nie kumasz kolego, ziomek który wali mefke ( nie uran ) z tego samego ZIPA ma taka bombe że lata po ścianach a ja przysypiam, tak jest za każdym razem kiedy wale mefedron
Uwaga! Użytkownik k1pro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
juz jest nowy uran, rozni sie tym ze ma napis poziomy i nie ma tam mefedronu podobno, ale dziala lepiej i dluzej niz stary uran.,
  • 1558 / 18 / 0
te shmaty z dopalaczy już znalazły alternatywę dla mefa? mogli by powiedzieć a nie, my wydajemy siano i chuj z tego mamy.
  • 333 / 5 / 0
może to być 4-EMC, tylko pewnie czysty, bo z tego co wiem działa w większych od 4-MMC dawkach, tylko czy lepiej i dłużej? nie sądzę, więc pewnie jest już dawno, coś nowego i bardziej zajebistrzego dla ćpunów w efektach od mefa, i ile już nie zostały stworzone kiedyś przed przypadek takie związki jest ich więcej niż możliwości w totku, a tych jest tylko 13mln z hakiem. chemia to piękna nauka, bo daje możliwość tworzenia czegoś całkowicie nowego, bycia bogiem dla danej substancji, jeśli ty ją stworzysz i opatentujesz jak to się robi, dlatego ją wybralem, matma jest nudna. później tylko sława - albo zła, bo przyczynisz się do uzależnienia setek tys. osób (jak to z diacetylomorfiną było); albo dobra, jeśli zsyntetyzujesz lek na raka bez skutków ubocznych, które posiadają obecne - swoją drogą dziwne, że większość ludzi myśli, że nie ma lekarstwa na raka.... a jest. czemu by miało nie być czegoś silniejszego w działaniu od mefedronu, a (nie)daj Boże chemikom - kokainy i legalnego, czujecie co by się działo? teraz to moja naćpana głowa, ale jakby tylko taki związek miec w łapach, możnaby zawładnąc światem.
takie substancje już są, http://www.trc-canada.com/categories.ph ... 46&Page=47
polukajcie se, może coś sprawdzicie na sobie? a to tylko jakaś mała część już tych otrzymanych, większość jest pewnie toksyczna w mniejszym lub większym stopniu, ale czy psychoaktywna tego nie wiemy, dopóki jakiś chemik nie będzie miał podejżeń i się nie przekona na własnej skórze, bo zwierzęta pokażą, ale nie powiedzą, co czuły

co by się stało gdyby np. zamiast 4-MMC pchać do prochów 2-mmc, albo 3,4-DMMC, cokolwiek... chcecie być szybsi od nich to do książek i czuć się chemi, może coś wam się kiedyś uda osiągnąć
Zablokowany
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).