Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
ODPOWIEDZ
  • 2647 / 42 / 0
20240516_110201.jpg
Sypie więcej kawy na 2gi rzut.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój dom będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 2 / 1 / 0
Nie wypada przychodzić z pustymi rękoma. Mój Albinos Champion na tą chwilę [ external image ]
  • 3 / / 0
Kolonizacja długo trwała bo ponad miesiąc.
Temperatura stała w granicach 22C-24C kontrolowana wilgotność i nie bezpośrednie źródło światła. Odmiana bardzo dziwna, trzony jak z gąbki, pękate ciężkie. Malutkie kapelusze. Na sucho ściąłem niecałe 40g w pierwszym rzucie. I tu ma pytanie : czy kolejne rzuty dają mnie psylo czy to raczej niema znaczenia ?

Łapcie parę fot

✌️
  • 377 / 87 / 0
@AndrzejNiewiadomy Kolejne rzuty będą mniejsze objętościowo ale zawartość związków w grzybie się nie zmienia.
  • 3 / / 0
Dzięki. Generalnie ta odmiana dała wyjątkowo mało. Najwięcej owocników ja do tej pory dały APE i Nutcracker. Nawet więcej niż MVP.
Ale żadne z powyższych nie były takie masywne jak te.
Ile rzutów udało Ci się zdjąć maksymalnie z jednego worka ? ✌️🤜🤛
  • 4 / / 0
jestem początkowym growrem - Golden Teacher

zbiór minutę temu.

Mam wątpliwości czy wszystko jest oklej.

Pojawił się jakiś intruz, inny grzyb chyba? Co o tym myślicie? Nadaje się to do spożytkowania?
  • 17 / 4 / 0
To białe na grzybach to grzybnia przerośnięta. Wszystko dobrze wygląda.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.