-------
Szok, mam juz roslinki hydro ok. miesiac.. WW z gratisu przerosla roslinki ok 6-7x w doniczce ok 6 litrow, we wkladzie[naprawde ogromna roznica].. granulat ceramiczny. Niedlugo zamierzam robic klony, i co tu powiedziec. O wiele lepsza od uprawy w ziemi, prosta, uzywam nawozow Advanced Hydro i w przyszlosci bede chyba stosowac sama hydroponike i z 1-2 w ziemi tak dla zabawy ale nie wiem czy bedzie mi sie oplacac... mam hps 250W son-t pia :) . Niestety rosliny w kokosie rosla mi o wiele wolniej nie wiem.. za duza temp. 35 st.. i chyba WW jest najlepsza do tego a temp nie moge niestety zmneijszyc.. :/ WW szczytowa jakosc. Uzywam takze co2 tabs, rhizotonic i czasem opryski. :) Mam nadzieje ze uprawa dotrwa do konca!
Akwarium niestety peklo, siadlem kiedys na nim LOL, ale planuje pokombinowac z wiekszymi pojemnikami..
peace
Jeszcze raz polecam hydro.
ale najbardziej obawiam sie ceny nawozów nie ma jakichś tanszych odpowiedników? lub takich nawozów które mozna kupic w najblizszym ogrodniczym? mam juz pewien projekt jak to zrobic ale bez nawozów nic nie wskóram
prosze o pomoc .....
pozdrawiam
Ostatnio byłem w ogrodniczym, to widziałem jakieś nawozy do 15 zeta, ale jak sie w nich uprawia to chuj go wie :/
pewnie zamiast weed herbata Ci urośnie :X :D
a moze są jakies uniwersalne co nie zmieniają bardzo ph albo zmieniają je tak aby nie szkodziło roslinom???
Czekam o odpowiedz pozdrawiam
http://home.shop.ebay.com/items/Fertili ... ec0Q2em282
w zasadzie najprostrze rozwiązania są najleprze - z doświadczenia wiem że booblers są najleprze wystarczy wiadro i pompka akwariowa ,z jednej rośliny SSH miałem z advanced nutrients 8 uncji po curingu !!!!!!!!!! [ external image ] [ external image ]
[ external image ]
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.