Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
Idz sie nacpaj. Bedzie przyjemnie, nie bedzie musial nigdzie siedziec, a szczegolnie kolo jakichs lotosow.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Masterfilter pisze:
Mówiłem do leamas'a. W końcu to on miał być moim przewodnikiem po piekle.
Dalej nie wiem, co mam zrobić.
http://www.oobe.pl/ Trochę cierpliwości trzeba mieć, ale nie jest to tak trudne jak siedzenie w pozycji lotosu całymi dniami.
  • 1033 / 7 / 0
Rotfl. OOBE osiągnąłem świadomie raz. W wieku 15 lat będąc w sanatorium. Nic specjalneg, choć trzeba przyznać, że patrzenie na siebie z góry było ciekawe. Było to przez takie podduszanie. Tak, wiem, jestem debilem. %-D
  • 589 / 1 / 0
No widzisz, żadne lata praktyki. Trochę prób i dasz radę, tylko samo wyjście z ciała to za mało, musisz mnie zawołać lub dać siebie zawołać, lepiej to pierwsze, mam wprawę.

PlayStation: Mam tam teraz małą misję. Jak coś, dam znać. Ćwicz i trenuj, trenuj i ćwicz, lotosy niech sobie rosną.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Miałem pokurwione sny rodem z horrorów amerykańskich XXw. Bagna, staw i ja z Babcią wyciągający trupy ze stawu. Myślałem, że to twoja sprawka. %-D Co dziwne, w cale się nie bałem.
Jakoś nie mogę się przekonać do końca prawdziwości tego. Może mój materialistyczny światopogląd mnie ogranicza.
  • 589 / 1 / 0
Moja, dlaczego moja?
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 3 / 0
Chaotka, odpuść sobie takie bajki, jakim cudem możesz stosować takie durnowete metody do OBE? To tylko ryje umysł, równie dobrze możesz DXM wpierdalać, takie samo obe będziesz miala %-D
A tak poważnie, to, aby OBE było możliwe, należy otworzyć pewne czakry w sobie, oraz mieć świetnie jasną aurę i umieć doskonale medytację pustki - nic więcej :) Ale to miesiące, czasem lata nauki, a komu by się chciało, skoro lepiej wpierdalać psychedeliki, bo "LSD i inne druuugi to prawda" %-D

QE:
Wikipedia jako źródło informacji też jest kiepska, R. Monroe jak dla mnie opisuje "umysłowe obe", coś jak ld, jednak o kant tyłka odbić, owszem, poprawiają jego metody ld, etc. ale pamiętaj, że z jego pomocą OBE PRAWDZIWEGO nie osiągniesz, nie ma bata imho.
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2011 przez Crytek, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Możesz powiedzieć, jakie książki o OOBE czytałeś? Powiem, że mnie zaskoczyłeś, skoro Robert Monroe gada twoim zdaniem głupoty, a on przecież uchodzi za autorytet w tej dziedzinie.
  • 325 / 1 / 0
  • 325 / 3 / 0
Wszelkie koncepcje na temat życia po śmierci stanowią jedynie odbicie naszych wnętrz, które mniej lub bardziej świadomie drżą przed tym, co i tak nieuchronne, najbardziej przed utratą ego (już wkurwia mnie to słowo, bo za często się na hajpie pojawia). Natomiast najbardziej żałosne są wszelkie katolickie koncepcje dotyczące tego tematu; jedynie filozofia dalekiego Wschodu ma tu coś wartościowszego do powiedzenia.
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.