Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Dokładnie tak, torebeczki są tylko dużo mniejsze i umieszcza się ją między górną wargą a dziąsłem.
Tego snusa jest kilkadziesiąt odmian i mają różne smaki, chociaz najbardziej rozpowszechnione są tradycyjne.
Trzeba oczywiście się "rozsmakować" ale pożniej jest naprawdę ekstra. W Szwecji jest najmniejsza zachorowalność na choroby płuc, związane z paleniem, bo wszyscy chodzą z gębami wypchanymi snusem, jak chomiki :-D
Uwaga! Użytkownik Pan_Kleks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
Zejebiście piecze. Łeeeeeeeee
  • 15 / / 0
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Zejebiście piecze. Łeeeeeeeee
No bo pewnie brałeś gatunek General, jadna z najmocniejszych, ja preferuję ETTAN.
Uwaga! Użytkownik Pan_Kleks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
a jaka tabaka zawiera najwięcej niktotyny,

Red Bull?
  • 1736 / 18 / 0
z tych dostępnych w polsce to najwiecej ma chyba:
Gawith - ja preferuje Apricot (chyab tak sie pisze) taki czarny o smaku morelowo-mietowym...

Jak sobie zajebie w samochodze i pozniej wyciagne glowe przez szybe to w nosie mam cały sad morelowy ;)

Red Bull nie ma wcale az "tyle" nikotyny a wydaje sie taki mocny bo tam jest dodatek w postaci pieprzu miedzy innymi...

Polecam jakas stronke o tabace idize sie duzo dowiedziec
www.otabace.pl
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 494 / 26 / 0
paker pisze:

Red Bull?
Moim zdaniem Medicated
  • 39 / 1 / 0
Ja pale okazyjnie i to tylko własnoręcznie skręcane papierosy:-D jaka frajda a jaki efekt wizualny :-D Moim zdniem taki tyton do fajek lub do sktęcania jest o niebo lepszy od tego ze szlugów.

Jeśli jest ktoś z polnocnej polski to moze ktos mial okazje palic najgorsze fajki na ziemi KOZIOŁKI lub jak wolą inni JINGI LINGI ruskie fajki z kozłem zamiast wielbłąda.

A i ejszcze jedno co tyczy sie papierosów moj kumpel niedawno znalazł sporty z lat 70 podobno paca lepiej od ganji:-)
Ostatnio zmieniony 24 marca 2006 przez michallw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 149 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: kurt »
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
8-(
paker pisze:

Red Bull?
Moim zdaniem Medicated
eech, nie moge na to patrzyć... gawith apricot(poshl) i lowen price!!. każdy prawdziwy użytkownik tabaki to wie
ban
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
michallw pisze:
A i ejszcze jedno co tyczy sie papierosów moj kumpel niedawno znalazł sporty z lat 70 podobno paca lepiej od ganji:-)
heh to tzrymaj jakies teraz i zostaw na pare lat lub wiecej, z tego co wiem to w suche miejsce zeby bylo suche na max i dalo sie palic :)
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RasMichael »
Nie pale jakieś 8 miechów i jestem z siebie naprawdę dumny!!! :-D
Paliłem 10 lat, głównie tyteks;drum, red bull,JAVAANSE JONGENS itp. Od bardzo dawna temat ten mnie juz meczył...próbowałem i nie wychodziło-max dwa tyg. nie paliłem.
No ale do tego chyba rzeczywiście trzeba dojrzeć. Na podstawie własnego przykładu - wydaje mi się, ze odkryłem tajemnice rzucania- po prostu trzeba nie chciec palic! Niby banal...Dopóki chcesz jarac ale mówisz sobie" nie , nie będe" i sie meczysz, ciągnie Cie jak cholera -to nie w ta strone! Jak chcesz jarać to pal! Ja zrozumiałem jedno, chyba ważna rzecz, a mianowicie - stwierdziłem, że nie chce się obudzic po trzydziestu latach i stwierdzic , że trzydzieści lat temu mogłem rzucić! [ ogólnie to czesto chce mi się jarac - zwłaszcza ostatnio ;-) Kurestwo przychodzi jak rak, a ja mu mówię pierdol sie ! Walka pewnie jeszcze potrwa, ponoc pierwszy rok, to meczarnia jak cholera, a org. się odtoksycznia po jakiś pieciu]

ps. polecam rzucic - pomimo wielu przeciwności - jest zajebiście :-D
Jah bless they who fight fu good reason! They a Jah warriors!
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2006 przez RasMichael, łącznie zmieniany 1 raz.
Never Let Your Problems Get You Down,Gotta Stay Focused And Hold Your Ground.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.