Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Nie wiem czy dobry wątek, ale nie mogłem nic bardziej pasującego znaleźć. Jak u nas z legalnością/przypałem za zamawiane grzyby z Holandii typu Hawaians czy Dragony, Mexicany? Oczywiście o ile to ma wspólnego z grzybami :)
  • 158 / 6 / 0
2 razy zamówiłem i dotarło więc chyba spoko z przypałem. Legalność?!
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013 przez intrance, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 459 / 2 / 0
Mam pytanie o truflach (czyli jak w temacie): Ktoś wspominał, że trufla pozostawiona w ciepłym wydaje grzybnie. A natomiast ktoś inny, że owe trufle pochodzą od typowo psylocybowych gatunków grzybów, takich jak Cubensisy. To w takim razie czy trufle mogą posłużyć za bazę do hodowli grzybów/sklerocjów? Jeśli tak to jak??
Uwaga! Użytkownik Paoliusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
white_snoopy pisze:
Nie wiem czy dobry wątek, ale nie mogłem nic bardziej pasującego znaleźć. Jak u nas z legalnością/przypałem za zamawiane grzyby z Holandii typu Hawaians czy Dragony, Mexicany? Oczywiście o ile to ma wspólnego z grzybami :)
Raczej nie masz czego sie obawiac. W razie zatrzymania paczki (bardzo malo mozliwe) mowisz, ze to przeciez mialo byc cos innego. Mala szansa, ale lepiej byc przygotowanym
http://talk.hyperreal.info/lad-t39515.html

Rozmowy na temat vendora "AL-LAD"
  • 6 / / 0
1. Czy warto wymoczyć najpierw trufle w soku cytrynowym?
2. Mając do wyboru następujące odmiany (Truffle Tampanensis, Mexicana, Atlantis, Mushrocks, Dragons Dynamite, Magic Truffle Hollandia,Truffle High Hawaiians) co byście polecili na pierwszy raz i w jakiej dawce, tak żeby było mocno(żeby się nie trzeba było zastanawiać czy to działa czy mi się wydaje za to moc powiedziec "wiem co to grzyby") ale też żeby nie odlecieć zupełnie i być w stanie się kontrolować na 70%?
pisaliście że mushrocki słabe, atlantisy mają różną opinę, 3 ze to ostatnie są najdroższe, może warto dopłacić a nie męczyć się z ilościami większymi niż 15 g?
  • 22 / 1 / 0
z tego co czytam, w holandii nie można kupić 'prawdziwych' grzybków halucynków tylko te trufle , mam pytanie, te trufle to są prawdziwe grzybki,takie jak łysiczki, mexicany, hawajskie itd czy to po prostu coś podobnego?

za kilka dni będę w holandi i nastawiałem się że zjem prawdziwe grzybki z psylocybiną i przeżyje tą fazę, te trufle daja normalna , 'najprawdziwszą' banie grzybową czy to coś podobego ale nie to samo?
  • 459 / 2 / 0
To to samo, tylko słabsze, będziesz musiał więcej zjeść.
Możesz kupić sobie kubełek zaszczepionymi grzybkami i po kilku dniach podlewania ci grzyby same wyrosną.
A przypuszczam, że z nielegalnym zakupem nie miałbyś większego problemu.
A tak wgl. w Holandii jest dostępnych w smartszopach tyyyyle legalnych psychodelicznych roślin, że i bez grzybów ci mózg zgrzybieje. :-D
Miłych podróży! Bon voyage!
Uwaga! Użytkownik Paoliusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
Re: Trufle
Nieprzeczytany post autor: agfarius44 »
w tym temacie dużo przeczytałem o atlantisach, kilka dni temu dostałem paczkę z truflami - Sclerotia - Philosophers stones - Magic truffles - tak dokładnie się nazywają... czy ktoś miał z nimi do czynienia? czy są równie słabe, albo nawet słabsze niż atlantisy? ile wziąć na raz? na stronie sklepu jest informacja, że świeże dawkuje się 3,5-14g, no ale domyślam się, że one nie mają ze świeżością wiele wspólnego... dodam że to będzie moja pierwsza przygoda z jakimikolwiek grzybami, paczka ma 20g, chce ją zjeść ze znajomym na pół
  • 1392 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: dsn »
Może Cię trochę zaskoczę, ale to własnie Sclerotia Atlantis. :rolleyes: Mniej niż paczka na głowę nie ma sensu.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 22 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: agfarius44 »
........ok:D
to nawet dobrze, bo mam nerwicę i nie chce silnych doznań na pierwszy raz, także wystarczy jak trochę zaszumi
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.