Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam

po drugi umieszczam tego post bo chłopaki z hypera nie zrobili mirrora i jakis leszcz nawrzucał bagna , ale do rzeczy

wybieramy sie do portugalii samolotem , lądujemy w lizbonie i od razu chcielibyśmy cos zakupic od lokalnej społeczności (brąz lub zieleń). jakas dobra dusza poprednim razem podpowiedziała ze pod jakims ministerstwem kręcą się autochtony i można z nimi dobic targu. nie bez znaczenia jest to ze lądujemy koło 12 więc cholera wie jak to bedzie. pytanie jest taki moze ktoś wie w jakich rejonach znajdziemy ów ministerstwo.

drugą sprawą jest zabranie czegoś ze sobą ale wiadomo jak to jest teraz na lotniskach , jakaś druga dobra dusza mówiła ze pełno zwierzyny się pojawiło na terenach lotniskowych. moja wątpliwośc jest taka czy jak zawinę w folię i spaokuje to do namiotu to czy psiak wyczuje i czy kolesi na prześwietleniu coś zaniepokoi.

jakbyście mieli jakies inne ciekawe opcję to czekam z nieciepliwością, również te turystyczne :)
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
To było już pare razy, najlepiej jest wrzucić towar do pojemnika z kawą. Kawa ma silniejszy zapach.. no a to możesz wrzucić do namiotu czy gdzie tam chcesz =P

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 55 / 2 / 0
co wy tam bedziecie kupowac ziolo i co ?
A kawy , zreszta ja to bym ziola nie wiozl wogole ,nie wiem jak to przewiezc.
ale biale , czy cos , to najlepiej przy sobie miec a nie w bagazu .

Bo co jak sie bagaz zgubi wtedy jest hujowo , bo nie ma ubran , i narkotyku .
Uwaga! Użytkownik ALLAH POWER!! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 1 / 0
Wujek Dobra Rada.
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / / 0
pamietajcie ze psy sa szkolone glownie na zapach trafska i wit A
a kawa gowno da pies wyczuje zapach przez kawe
pamietajcie ze nos psa potrzebuje 1 pojedynczej czateczki zapachu na km2 zeby znalezc trop
Uwaga! Użytkownik sajberszaman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Już raz pisałem chyba w tym wątku, ogólnie w Lizbonie kupno haszu jest banalne, mi proponowali pod ministerstwem sprawiedliwości :) MJ też mieli, ceny atrakcyjne, tylko trzeba uważać na wałki, ogólnie w centrum jest od cholery palenia
  • 145 / 2 / 0
Witajcie, dosyc stary post ale temat ciagle aktualny. Za 2 tygodnie wylatuje na Madere a dokladnie Santa Cruz. Interesuje mnie przedewszystkim trawa. Jakies doswiadczenia, rady?
  • 332 / 38 / 0
Znajomy był w Portugalii i nie ma żadnych problemów z dostaniem zioła i haszu, zajebista jakość, dobra cena i łatwa dostępność. Posiadanie jest tam całkiem legalne więc nikt się z tym nie kryje :-).
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 20 / 2 / 0
W maju wybieram się do Lizbony i Porto, jak wygląda dostępność stymulantów, co ciekawego można dostać? Da się ogarnąć koks albo MDMA? Jak z jakością?
  • 1342 / 48 / 0
Z tego co wiem to bardzo łatwo coś ogarnąć w Hiszpanii. Nie wiem jak z koksem, ale pixy i mj bdb jakości są dostępne od ręki, dile sami nieraz wpadają dosłownie na Ciebie. ;)
SESH
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.