Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1016 / 97 / 0
Jak nie lubisz przesadnego naspidowania to kawę wal średnią, kiedyś po takiej siekierze i nieco więcej trampka było aż za szybko dla mnie, na szczęście później noddy przyszły normalnie. Fajki również leciały, obowiązkowe z każdym opio. Z drugiej strony jak cię jeszcze ten klon będzie trzymał to nie ma się co tym martwić.
The child is grown
The dream is gone
  • 785 / 16 / 0
czego nie odczuwam eurofurcznego dzialnaia tramala na poczatku wzielem to taka faza ze szok a zadko to bralem strasznie teraz mam butle 96ml pije i prawie nic nie czuje walilem neurolepy i wale fevarin z mirtorem co jest grane co blokuje ?
  • 8103 / 907 / 0
Moze serotonina sie wypalila.Odczekaj z tydzien-dwa i powtorz to samo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 169 / 28 / 1
Witam
Dziś zajebałem 3 tabletki Doreta po 37.5 mg tramadolu zrobiłem ekstrakcję i to wypiłem ale zanim to wypiłem zjadłem 2 tabletki z Klemenstyna czyli w sumie 2 mg oraz 2 tabletki ESPEFA która zawiera Hydroksyzyne czyli te 50mg. Podsumowując ten miks był naprawdę zajebisty był mocna sedacja połączona z takim miłym ciepłem bijącym od środka . Nagrzany byłem około 6 godzin.
POZDRO MORDY I SIEJCIE mak!!
"Kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed Moim Ojcem"
(Mt 10, 33).
  • 1106 / 221 / 0
Ekstrakcja niecałego grama paracetamolu? Szkoda czasu.
  • 1360 / 179 / 0
13 marca 2018psycholek1 pisze:
Mnie czasem klonik 4mg nie pomaga i też muszę ratować się Depakhiną.
Takich głupot to jeszcze nie slyszalem, nie ma opcji żeby klonazepam nie zadzialal przeciwdrgawkowo. Nawet 1mg klona do dawek +1 gram tramadolu w 100% uchroni przed napadem padaczkowym.

14 marca 2018psycholek1 pisze:
Pobudzenie i chęć robienia wszystkiego to norma - po prostu dobrze się czuje. Serotonina w mózgu pobudza synapsy i stąd ten spid. U mnie to standard, głownie po to biorę.
Nie musicie mieć obowiązkowo benzodiazepin. Wystarczy lek przeciwdrgawkowy np: Dephakina 600mg lub Lamilept 200mg do 400-500mg tramadolu. Sprawdzone wczoraj. Czułem się rozdygotany. Nogi mi się zaczęły trząść u fryzjera, aż mi głupio było. Wyszedłem, zajechałem do domu zażyłem 200mg Lamileptu(lek przeciwdrgawkowy-nie benzodiazepina) i po pięciu minutach rozdygotanie ciała i trzęsienie nóg znikło jak ręką odjął. Dlatego nie wjebanym jeszcze w bz, zawsze zaproponuję inny lek przeciwdrgawkowy, ale nie z kręgu benzo.
Spid bierze się z działania noradrenaliny, natomiast dobre samopoczucie z działania serotoniny, tak ze jest dokładnie odwrotnie niż napisales.

19 marca 2018deoodeoo pisze:
czego nie odczuwam eurofurcznego dzialnaia tramala na poczatku wzielem to taka faza ze szok a zadko to bralem strasznie teraz mam butle 96ml pije i prawie nic nie czuje walilem neurolepy i wale fevarin z mirtorem co jest grane co blokuje ?
Powodem jest prawdopodobnie branie leku Fevarin. Może być tez tak, ze pierwsze 2-3 razy były zajebiscie zajebiste- jak u mnie, gdzie pierwsze 2-3 razy z Tramalem były lepsze niż nawet późniejsze kontakty z morfina dożylnie. Potem pozostalo już tylko działanie stymulujące i poprawiające samopoczucie.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 785 / 16 / 0
tylko odczuwam lekkie pobudzenie i lepszy nastroj wiec stymulacja no szkoda a tak pieknie dzialalo
  • 1360 / 179 / 0
Magia tego leku znika bardzo szybko, a dawki szybują w kosmos. Ogolnie nie warto. Choc sam przez kilkanaście lat zjadłem tego kilka kilogramow :-) .
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 48 / / 0
hej, jakiś szybki fix na typowe tramcowe mdłości(poza wymiotowaniem na siłę) ?
  • 1016 / 97 / 0
Mięta lub melisa.
The child is grown
The dream is gone
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.