Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
blind ghost pisze: mam pyt odnosnie mixu difka+trampki. jakis czas temu zapodalem 400mg tramca+7tabletek dipherganu. calosc dopilem piwkiem. no i kurwa po jakis 1,5h mialem haloony takie ze ja pierdole, niesamowicie realne nawet gadalem do nich. Do tego NOD'y.ktos mi powie co sie stalo? czy to wina za duzej ilosci difki czy ten mix tak dziala (przeciez tramki nie dzialaja halucynogennie)? difke znalezlem i nie zamierzam jej wiecej uzywac. niefajne to bylo.
no ale diphergan w duzych ilosciach wywoluje podobno halunki tak jak avio, w koncu to antyhistaminy I generacji
ja go uzylem mamksymalnie w ilsci 5 tabletek do kody, i jakos nie odczulem zadnych efektow typu halunki, przewidzenia czy cokolwiek... no ale ja difke walilem tylko do kody .... moze byl przeterminowany dphg?
wujek supra
Gargamel trochę kiepsko walić retardy po kablach...
Demoon pisze: jak długo można przechowywać tramadol w kroplach w temperaturze pokojowej?
Pozdrawiam
Ja umrę
Ja umrę...
blind ghost pisze: pestki nie byly przeterminowane... prawie na pewno nie. cholera sam bylem zaskoczony. czesc tabletek rozgryzlem i mozliwe ze bylo ich wiecej niz 7...w kazdym badz razie takiej jazdy jeszcze nie mialem. ogolnie nie lubie hallonow a tu cos takiego wyszlo....
wiec nie dziw sie ze halunki byly ghost... ja wlasnie walnalem 4 diphergany do 750mg kody :D
wujek supra
supravires pisze:blind ghost pisze: pestki nie byly przeterminowane... prawie na pewno nie. cholera sam bylem zaskoczony. czesc tabletek rozgryzlem i mozliwe ze bylo ich wiecej niz 7...w kazdym badz razie takiej jazdy jeszcze nie mialem. ogolnie nie lubie hallonow a tu cos takiego wyszlo....
ogolnie difka mocno na mnie dziala, zawsze czuje jeszcze wyciszenie nasepnego dnia, diabelski specyfik w polaczeniu z trampkami daje dobra jazde, ale wolalem same trampki. Stary te haluny byly tak konkretne nigdy czegos takiego nie przezylem.
EDIT: czy ktos moze mi wytlumaczyc z biochemicznego p-tu widenia dlaczego palenie fajek po tramadolu jest takie przyjemne? lubicie palic na fazie?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem