Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 351 / 112 / 0
Wygrzebałem z szafki tramal 50mg i zjadłem co było, czyli 7 kapsuł, razem 350mg. Żadnej tolerki na opio od około 2 lat. Mam diazepam i jestem po ok. 10mg i mam jeszcze zapas. Czego mam się spodziwewać i czy mam mieć jakieś obawy?
Prócz tego jestem na dobowej dawce pregabaliny 150mg podzielonej na 75mg co 12h.
  • 321 / 31 / 0
Na mnie 50mg na czysto zadziałało by bardziej euforycznie niż 350 na relanium, po co to brać skoro zabija euforię i powoduje wieczny niedosyt.
  • 351 / 112 / 0
Niedosytu nie ma i fajerwerków też. A diazepam po to, by nie dostać padaczki. Ogólnie opiaty mnie się nie imają i na całe szczęście. Głowę niszczę GABAnergikami, z których powoli schodzę.
  • 355 / 97 / 0
@mefistofeles85 Oj GABAergikami spustoszyłem już chyba łeb na wylot - 60 mg klonazepamu.. nic. 2 g fenobarbitalu.. nic nie poczułem, zanim weszła amnezja, po której nie pamiętam kilkunastu godzin. Była rozróba typowa dla mojej skrzywionej bani, jak np. rozkręcanie komputera, odłączanie losowych kabli, czy wyjęcie kości RAM i wywalenie jej w kosmos. Wywinąłem też orła prosto na dupsko, bo do dziś czuję lewy pośladek, ale jak na fenobarbital to i tak były wakacje.

Ząb mnie coś wczoraj bolał, ale to było wczoraj, dziś nie boli. Profilaktycznie wziąłem 450 mg tramadolu w formie Dorety jakieś 15 minut temu i nie wiem, czy nie dorzucić drugie tyle za chwilę, bo jeszcze zacznie boleć.
  • 74 / 8 / 0
Czym najlepiej zabić smak tego ścierwa w kroplach?
Poza coca-cola.

Niby nie jest to tragiczny smak, ale jest tram kroplach coś "wymiotnego"...
  • 321 / 31 / 0
Tabletki musujące plusssh energy czy coś w podobie ładne wejście wtedy jest z tym plusshem. Ale ja to kilka kropel biorę.
  • 355 / 97 / 0
Przez dwa ostatnie dni wdupcałem Doretę w ilościach nieopisanych w ulotce, przy czym zawsze czas spowalniał, a znane techniawki leciały jak na speedzie. Nic też nie jadłem, a przytyłem do 100 kg. Dziś już druga, ostatnia próba, wpierdalam kanapki żeby nie było i wdupcyłem 675 mg tramadolu + 6g paracetamolu. Swoją drogą ile można przeżyć tego syfu. Mam jeszcze ponad 5g tramca mieszanego. Zawsze w głębi wiedziałem, że mam duszę ekspserymentatora/odkrywcy, albo po prostu zryty łeb.
  • 299 / 37 / 0
@Up kurwa mordo nie jedz na raz 6g parasyfu 5g to już chujnia. Nigdy chyba nie doszedlem do 5 zawsze 4 z czymś i nie dzień po dniu a potem napierdalała wątroba. Zrób sobie ekstrakcje już z 1.3g trama. Rozłóż sobie dawki albo jak masz klona,rolle zrób se mix z kodą.
  • 355 / 97 / 0
Dzięki mordko za radę, przynajmniej nikt po mnie nie ciśnie, że niedorobiony, czy jakiś. Wiem, że paracetamol jest toksyczny dla wątroby, a najwięcej zdażyło mi się go jednorazowo przyjąć, uwaga - 10 g w połączeniu z 1,2 g tramadolu, którym raczę się bardzo rzadko i wtedy kopnięcie było potężne. Ale i tak nie warto tego powtarzać. Z opio raczej nie korzystam, ale nic (kodeina, DHC, oksykodon) nie dało mi takiego haju, jak odpowiednio długa kreseczka U-47700. Dobrze, że miałem wtedy wagę.
  • 299 / 37 / 0
@Up Sam odwalam głupoty hehe. Dawka śmiertelna parasyfu, to z 15-20g jak ojebałeś 10 to nie chce wiedzieć co ci się tam w wątrobie działo. Masakra nie przekraczaj tych 5g mordo z fartem.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.