Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 74 / 8 / 0
Czy jest na sali osoba, ktora probowala wszystkich dostepnych form tramka i moglaby sie podzielic wrazeniami?

1. tabsy IR (instant release)
2. krople
3. kapsulki
4. tabsy ER (extended release/"retard")

Niewielka dawka: 100 mg.
Chodzi glownie o ew. skutki uboczne, czas do max stezenia oraz ogolne wrazenia/samopoczucie.
  • 259 / 98 / 0
Panie Leniu Wygodny....
Odpowiedzi na ww pytanie nawet nie wymagają korzystania z wyszukiwarki. Wystarczy obczaić listę tematów w odpowiednim dziale.
  • 4 / / 0
Witajcie, czy ktoś ma doświadczenie w spożyciu Palgotalu wraz z alko?
Jak tak sobie czytam skutki uboczne:
- Nudności (mdłości)
- Zawroty głowy
- Senność - ciekawe niżej pisze zaburzenia snu
- Wymioty - mało fajne i w połączeniu z alko będzie tragedia
- Zaburzenia trawienia (zaparcie, wzdęcie, biegunka)
- Ból brzucha - lek przeciwbólowy powoduje ból?!
- Suchość w jamie ustnej
- Świąd
- Nadmierne pocenie się
- Ból głowy - tak jak opisałem to w przypadku bólu brzucha
- Drżenie
- Dezorientacja
- Zaburzenia snu - a wyżej że senność
- Zmiany nastroju (lęk, nerwowość, euforia). - euforia to raczej na plus
Jak to mieszać by dało to dobrą fazę? Mam całą paczkę i fajnie by było to wykorzystać... może w końcu "urwie mi się film" Bo same alko to już mi nie wystarcza.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2023 przez Khemlish, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1344 / 145 / 8
@Khemlish
tramadol z alko tak ale palgotal to też paracetamol. odradzam pić z paracetamolem więc odpuść sobie ten miks a na pewno z tym lekiem. ogarnij e-recepte na poltram albo tramal(czysty) i wtedy się pobaw. sam miks opio + alko bez rozwagi to proszenie się o depresje oddechową czyt. potencjalny zgon. rozsądne dawki, jakkolwiek to brzmi na forum dla narkomanów, dadzą fajną nawet fazę, tramal retard się długo uwalnia zaś poltram w kapsułkach zadziała sedacyjnie stosunkowo szybko. z racji że alko szybko się wchłania to gdy zaczyna się faza tramadolowa pijesz alko. jeżeli nie masz tolerki na tramadol to spróbuj 100mg popić 2-3 setkami vodki. myślę że to jeszcze w MIARE bezpieczna próba. poodczuciach manipuluj dawkami wedle uznania i się nie zabij
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 259 / 98 / 0
Co za bzdury . Jak można radzić popojać jakikolwiek lek alkoholem. Forum jest dla osób pełnoletnich i do chuja- niech ktoś kto tu trafi beż rejestracji, z ciekawości ma o Nas w miarę db zdanie.

Nie mówię żeby wogule do T nic alko nie spożyć. Tylko jako dodatek w postaci dwuch piwek. No i nie jako popita do tabletek ( możesz mieć mdłości, zgagę itp ) tylko np. po kilku godzinach sobie sączyć.
  • 1344 / 145 / 8
chyba od niedawna tu jesteś

We are eternal
  • 259 / 98 / 0
Jeśli to do mnie było, to już jakiś czas. Nie chce po prostu szerzyć i popierać patologicznej głupoty.
  • 1344 / 145 / 8
ćpanie jest głupotą fakt, tak czy siak nie jeden tu połyka opio i popija alko wraz z benzo, to jest norma,po prostu mało wiesz o tym temacie

We are eternal
  • 259 / 98 / 0
Wiem dosyć. Po prostu ręce opadają jak się takie cuś czyta. Jedyne co mogę napisać takiemu użytkownikowi to coś co go zniechęci do takich debilizmów , lub olać takie wpisy.
W sumie to bym to olał ale zbyt długo wczoraj w kolejce w Urzędzie Komunikacji musiałem stać. Nuda..

a zresztą... ćpajcie i chlejcie ... i zdychajcie ;)
  • 1179 / 138 / 0
Witam co się stało z doktorem recepty? Nie chcę przepisywać już lekow. Czy to koniec recept?
Zablokowany
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.