Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2224 / 377 / 0
Dzięki, rozumiem, że masz. Jak oceniasz jego działanie w porównaniu do retardow?
  • 505 / 91 / 0
Szybciej wchodzi dając takie przyjemne uczucie od którego ciężej się odzwyczaić niż od retardów, taką moją opinia
  • 16 / / 0
Fakt. szybciej wchodzi, jednak mnie zawsze lepiej robią retardy i po retardach lepsze nody łapałem, według mnie szybciej tolerka rośnie na kroplach. Z dawki ok 500mg doszedłem przez 6 dni do ok 1.2g którego już nie czuję zupełnie. Właśnie kończę o zgrozo dużą butle zostawiając sobie na zejście ok 2-3 g. Ale co osoba to inne działanie i tolerka. Niestety nie mam na chwilę kasy na przejście na kodę bo jakoś nie lubię schodzić na samym tramie, będzie ciężko jednak na kroplach 2-3 dni męki i później coraz lepiej. Jak u was wygląda rowerek i ogólny ból nóg po odstawieniu? U mnie równo 2 tygodnie i wtedy jest już normalnie. Zauważyłem też że mydocalm w dawce ok 100-150mg na wieczór likwiduję ból nóg do tego stopnia że można przez parę godzin przeleżeć, bo o sen ciężko. Na szczęście 3 dni urlopu mam więc może jakoś to będzie. Pozdro. Najgorsze ciągi powyżej 2 tyg.
  • 261 / 30 / 0
Poltram 75mg + 650mg, 2-3 razy dziennie przepisany przez lekarza na ból po urazie nogi. Jak długo można przyjmować takie niewielkie dawki aby po odstawieniu nie odczuwać nieprzyjemnych skutków ? Bez beki proszę, że takie dawki to nie dawki :D tolerancja zerowa, po jednej tabletce odczuwam niewielki relaks oraz przyjemny sen.
  • 505 / 91 / 0
Ciężko powiedzieć, ja po takich q później nieco większych dawkach, nadal terapeutycznych, poplltora roku miałem odtawke jak większość. Stawiam na 14 dni nim zaczniesz mieć pierwsze zauważalne objawy po odstawce. Potrwają kilkila dni, po roku tak lekko nie będzie
  • 577 / 80 / 0
Macie sposoby na kaprysy tramadolu i ewentualne wzmacnianie dzialania? Bo dzisiaj wjebalem gram i bez fajerwerkow %-D a kiedys jakos lepiej to dzialalo.
Jestem dość trudny.
  • 1 / / 0
Posiadam dostęp do leku Poltram Combo Forte zawierajacego 75 mg tramadolu i 650 mg paracetamolu na tabletkę.
Czy opłaca się w ogóle poddawać ten lek ekstrakcji żeby wydobyć z niego tramadol? Czytałem że dużo się go marnuje przy ekstrakcji.
Nigdy wcześniej nie brałem tramadolu i nie wiem ile należy zarzucić na pierwszy raz i czy gra jest wgl warta świeczki.
Listek ma 10 tabletek czyli teoretycznie 750mg tramadolu i zakładając że zmarnuje się jakieś 50% to nadal 375 mg.
Jak na jakaś kode to całkiem spora ilość a jak jest z tramadolem? Ile takich tabletek poddać ekstrakcji żeby była dobra fazka? Chyba nie na tyle mało żaby móc olać ekstrakcję bo to aż 650 mg parasyfu na pigułe.
Mam jak coś 23 lata i ważę 73kg.
  • 139 / 30 / 0
@Vzzuu
Skoro nigdy nie brałeś tramadolu, to po prostu zarzuć sobie dwie tabletki (bez żadnej ekstrakcji) i powinno Cię godnie sponiewierać. 750 mg to ilość dla osoby, która leci w ciągu któryś tydzień z rzędu.
  • 88 / 19 / 0
30 stycznia 2022Vzzuu pisze:
Posiadam dostęp do leku Poltram Combo Forte zawierajacego 75 mg tramadolu i 650 mg paracetamolu na tabletkę.
Czy opłaca się w ogóle poddawać ten lek ekstrakcji żeby wydobyć z niego tramadol? Czytałem że dużo się go marnuje przy ekstrakcji.
Nigdy wcześniej nie brałem tramadolu i nie wiem ile należy zarzucić na pierwszy raz i czy gra jest wgl warta świeczki.
Listek ma 10 tabletek czyli teoretycznie 750mg tramadolu i zakładając że zmarnuje się jakieś 50% to nadal 375 mg.
Jak na jakaś kode to całkiem spora ilość a jak jest z tramadolem? Ile takich tabletek poddać ekstrakcji żeby była dobra fazka? Chyba nie na tyle mało żaby móc olać ekstrakcję bo to aż 650 mg parasyfu na pigułe.
Mam jak coś 23 lata i ważę 73kg.
Na tym forum to się jakaś panika zaczęła siać na samo słowo paracetamol. Ekstrakcję to się robi jak bierzesz +500mg tramka na raz co się przekłada na dawki powyżej 4g parasyfu. A i taka ilość jest totalnie niegroźna dla wątroby o ile nie bierzesz w ciągach. Będziesz się najwyżej czuł struty pierwsze 6h po podaniu i tyle. Ja mam dosć ograniczony dostęp do trampka więc jak już sobie paczkę Doretkę 75x 650 ogarnę jedną na te dwa miesiące to nie ma opcji żebym robił ekstrakcję bo za dużo dobrego wypłukuje. Maks jak brałem to po 3.2g parasyfu na raz, do tego jakieś 3 raphaholiny osłonowo, łycha ostropestu w proszku do buzi, i nic wiecej negatywnego prócz mdłości i braku apetytu przez kilka godzin (normalna rekacje na większość leków) nie czułem, a chleje regularnie od 6 lat więc wątroba też już nie najnowsza. Na pierwszy raz jak wrzucisz te 2 tabletki to będzie elegancko. A te 1.3g parasyfu to nawet się nie przejmuj. Na rynku są leki zawierające po 1g paracetamolu które można brać co 4h bodajże. Wszystkie przypadki ostrego zatrucia paracetamolem i lądowania w szpitalu dotyczą ilości powyżej 7-8g minimum.
  • 50 / 10 / 0
26 stycznia 2022furyofpatientman pisze:
Macie sposoby na kaprysy tramadolu i ewentualne wzmacnianie dzialania? Bo dzisiaj wjebalem gram i bez fajerwerkow %-D a kiedys jakos lepiej to dzialalo.
Przerwunia od ciągłego ładowania. Podbijać innym opio nie radzę, chyba że masz doświadczenie i jesteś świadomy ogromnego ryzyka. To może być droga, z której się nie wraca.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.